AdmiralBet kombinacije - Fešta kod Španaca

Autor: Nemanja Janošev
utorak 14.05.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Ovo su tipovi!

Povezane vesti

2644 Baltika Kaliningrad - Spartak Moscow X2&2-4 (2.00)

Treći ovosezonski duel odigraće Baltika i moskovski Spartak, a tim iz prestonice stiže u Kalinjingrad sa ulogom blagog favorita u odnosu na sastav koji se bori za opstanak u ligi. Prethodna dva meča Spartak je rešio u svoju korist i sve ukazuje na to da će tako biti i ovoga puta, što i tadicija potvrđuje. Ipak, savetujemo vam da nešto opreznije pristupite ovom paru pa predlažemo da probate sa duplom šansom u kombinaciji za golovima. Prethodni mečevi i trend rezultata oba kluba nisu toliko uhvatljivi, ali gađajte da neće biti više od dva do četiri gola.

1200 Girona - Villarreal 1X&3-5 (2.18)

Predstojeći duel u Kataloniji mogao bi da bude jedan od atraktivnijih kada je reč o mečevima vanrednog 36. kola španske Primere. Đirona je remijem na gostovanju sve boljem timu Alavesa ispustila zalet koji je šest dana ranije uhvatila ubedljovom pobedom u katalonskom derbiju protiv Barselone. Na taj način je u finišu sezone ugrozila drugo mesto koje bi joj bilo prava nagrada u sezoni iz snova po Mičelov tim. Svega četiri dana nakon prosuta dva boda u Baskiji u goste im stiže nepredvidivi sastav Viljareala čiji mečevi obiluju golovima. Zbog prednosti domaćeg terena probajte sa duplom šansom na Đironu uz veliki broj pogotaka.

8764 Vorskla Poltava - Shakhtar Donetsk 2&2-4 (2.00)

Lider na tabeli šampionata Ukrajine ima priliku da posle pola decenije osvoji domaći kup, a protivnik u finalu ovog utorka biće mu ekipa Vorskle koja okršaj za trofej dočekuje nakon serije loših rezultata u domaćem prvenstvu. Šahtjor je veliki favorit za ovaj meč, ako uzmemo u obzir položaj na tabeli i kvalitet tima iz Donjecka koji utakmice kao domaćin igra na neutralnom terenu. Interesantno je da je Vorskla jedna od retkih ukrajinskih klubova ove sezone koja je namučila Šahtjor, pošto su „Rudari“ pobedili samo 1:0 u poslednjem međusobnom susretu. Zbog karaktera finala predlažemo dodatni oprez, ali i rutinsku pobedu favorita uz dva do četiri gola.

3671 Ludogorets - Botev Plovdiv 1&2-4 (2.39)

Najdominantniji tim bugarskog fudbala želi da posle nove titule u državnom šampionatu naših istočnih suseda stigne i do trofeja koji nije toliko često puta uzimao u klupskoj istoriji. Svega dva u protekloj deceniji učinili su da bugarski kup bude mnogo neizvesniji od prvenstva, a videćemo koliko će doprinos tome dati fudbaleri Boteva iz Plovdiva, koji su znali da namuče favorita u prošlosti. Utakmica na nacionalnom stadionu „Vasil Levski“ u Sofiji biće im prilika da što skuplje prodaju kožu pred favoritom, ali mi vam savetujemo pobedu Ludogoreca uz solidan broj golova. Trebalo bi da je to prava mera za utakmicu ovakvog karaktera.

1202 Sevilla - Cadiz 1&2-4 (2.83)

Derbi Andaluzije u mnogo boljem raspoloženju dočekuje ekipa Sevilje koja je preporođena od dolaska Kike Sančez Floresa polovinom decembra prošle godine. Madridski stručnjak je stigao na „Ramon Sančez Pishuan“ kao treći trener ove sezone na klupi andalizijskog velikana i omogućio joj opstanak u ligi. I dok je Sevilja te brige prebrinula, to se ne može reći za Kadiz koji stiže u centar Andaluzije nakon serije slabijih rezultata. Motivacija nalaže da bi trebalo dati šansu timu koji se bori za opstanak, ali sudeći po formi mnogo su veće šanse da će pobeda ostati u Sevilji nego što će je ostvariti fudbaleri Kadiza.

1203 Celta Vigo - Athletic Bilbao 1X&GG (2.61)

Sa pobedama protiv Viljareala i Las Palmasa na svom Balaidosu fudbaleri Selte pokazali su koliko im utakmice kod kuće znače u borbi za opstanak kojim su iz kola u kolo sve bliži. Nakon teškog gostovanja madridskom Atletiku sada im u goste stiže još jedan veliki španski klub. Reč je o Atletik Bilbau, koji je pre mesec dana nakon četiri decenije doneo trofej Kupa kralja u klupske vitrine. Dolazak najvećeg baskijskog kluba sigurno će biti motiv za fudbalere Selte da odigraju najbolje što mogu, a ni tim Ernesta Valverdea nije preveliki bauk sa sastav iz Galicije. Očekujte efikasnu utakmicu i golove na obe strane.

1208 Real Sociedad – Valencia 1X&1-2 (2.36)

Na prethodnih pet duela dva kluba viđeno je maksimalno dva gola, što se donekle uklapa sa prosekom golova koji Real Sosijedad i Valensija postižu u poslednje vreme. Oba kluba se bore za što bolju poziciju i plasman u UEFA takmičenja, a promenljivi rezultati u poslednje vreme ukazuju da je teško odrediti stranu na koju će predstojeća utakmica na „Anoeti“ otići. Najsigurnija varijanta su svakako golovi, što u kombinaciji sa duplom šansom na Real Sosijedad daje solidnu kvotu. Cenimo da će prednost domaćeg terena biti presudna kada je reč o ovoj utakmici, a i stanje na tabeli pokazuje da je domaćin blagi favorit.

1205 Las Palmas - Real Betis 2&0-3 (2.60)

Betis kao veliki favorit putuje na Kanarska ostrva protiv tima sa najgorom formom u ligi i situacijom da zakomplikuje izvestan ostanak u ligi. Gosti iz Sevilje ne važe za naročito efikasne u poslednje vreme, ali nekako uspevaju da na lakši ili teži način izađu na kraj sa rivalima. Obično u mečevima gde ne bude više od tri gola, pa sve naslućuje da će tako biti i ovoga puta kada su im bodovi neophodni kako bi finiš sezone dočekali na mestu koje vodi u Ligu Evrope. Domaćin je za vikend odigrao bledu partiju na Majorci, a dolazak Betisa nije idealna prilika za iskupljenje. Zbog toga predlažemo dvojku uz najviše tri gola na utakmici.

3359 Al Ain - Ittihad Kalba 1X&0-3 (2.21)

Fudbaleri Al Aina poraženi su u prvoj utakmici finala Lige šampiona Azije na gostovanju protiv  japanske Jokohame 2:1. Pre revanša 25. maja očekuju ih još četiri utakmice u domaćem prvenstvu od kojih je prva ovog četvrtka protiv Itihad Kalbe. Reč je o timu iz donje polovine tabele i prilično nezgodnom rivalu Al Aina ove sezone. Tim Ernana Krespa poražen je u prethodna dva međusobna duela, slavivši svega jedanput u aktuelnoj kampanji. Imajući u vidu mali broj golova koji Al Ain postiže u prvenstvu, predlažemo duplu šansu na finalistu Lige šampiona uz mali broj golova.

1000 Brighton - Chelsea 2&3+ (2.76)

Fudbaleri Čelsija igraju prilično efikasno u ovom delu sezone i reklo bi se jako dobro, ako izuzmemo katastrofu protiv Arsenala pre nekoliko nedelja u derbiju Londona. Sa takvim raspoloženjem putuju u Brajton istoimenom timu koji je simbol prosečnih rezultata ove sezone u Premijer ligi, ma koliko se trudili da pokažuju ambicije i steknu reputaciju kluba koji pripada gornjem domu. Poznavajući stil igre koji gaji Maurisio Poketino i napadački orjentisane fudbalere „Plavaca“, predvođene sjajnim Palmerom, predlažemo dvojku uz izuzetno efikasan meč.

 

 

Ne propustite