AdmiralBet kombinacije - Argentina razbija bunker, goleade u Skandinaviji

Autor: Ivan Cvetković
petak 23.09.2022.
14:15
Izvor: Sportske.net

Vredi pokušati.

Povezane vesti

7112 Finn Harps - Bohemians 1x&GG (3.00)

Harpsi su u nevolji, manje više je poznato da će, ili ispasti, ili uspeti da završe ispred dablinskog Univerziteta i pokušaju kroz baraž da stignu do opstanka. Ovo je meč manje za Harpse koji imaju veći motiv od Bohemijansa, mada u Irskoj to ne znači puštanje. Naime, gosti su u sredini tabele, nemaju gde, mogu da igraju opušteno što verovatno znači golove na severu Irske. Obe utakmice ove sezone između pomenutih rivala su završene sa dosta golova, naime u kupu je Bohemijans slavio na ovom gostovanju sa 3:1, a jedan od retkih bodova, Harpsi su doneli sa strane, baš iz Dablina. Na "Bolimont Parku" u julu bilo je 2:2.

1582 Seoul E Land - Anyang x2&1-3 (2.20)

Verujemo da Anijang neće izgubiti ovu utakmicu. U pitanju je meč druge lige Južne Koreje, gosti su izgubili derbi sa Gvanžuom i jasno je da direktno ne mogu do elite. Ali, treba izboriti plasman u plej of, tačnije zadržati drugo mesto, kako bi imali lakši put i protivnika u baražu. Radi se o timu koji ima ambicije da se takmiči sa najboljima i ovo im je i najbolja sezona od osnivanja pre desetak godina. Bivši igrač Fiorentine, ali i Rijeke, Boadi (nekad je kao mladi fudbaler više obećavao) predvodi napad, tu je i reprezentativac Kostarike, Moha, svakako da su bolji tim od domaćih. Seul je u sredini, opustili su se, izgubili poslednja dva meča, motiv gostiju je veći. Uz to, ovo nisu baš efikasni timovi, ne treba očekivati veliki broj golova.

7160 Oita Trinita - Kofu 1&2+ (3.35)

Oita je trenutno na mestu koje garantuje baraž za Džej-ligu. Oni koji više prate fudbal u Aziji znaju da je ovo tim koji je prošle godine stigao do finala "Carskog kupa", najvećeg takmičenja u zemlji, izgubio od favorizovane Urave, a onda i ispao iz lige. Čudna sezona za "Azure" (oni gaje tradiciju Italij, imaju dresove iste boje, a i ime Trinita na italijanskog znači "trojstvo), ove godine se očekivalo da budu u vrhu, ali sada bi tek mogli da uhvate poslednji voz za baraž. Kofu je pri dnu, ali neće ispasti, uzeli su samo dva boda na poslednjih pet gostovanja, već razmišljaju o kraju sezone. Oita je prokockala mnogo bodova kod kuće, imaju previše remija, mada retko gube, ovo je šansa da uzmu dragocene bodove i učveste se u top 6.

7252 Necaxa - Mazatlan 1x&1-3 (1.93)

Teško da Mazatlan može da dobije na gostovanju na severu Meksika. Domaće "Munje" retko gube utakmice na stadionu "Viktorija", ovaj tim vodi nekadašnji reprezentativac Meksika Haime Lozano, on je stigao na klupu sa kormila mlade reprezentacije. Pojačali su se tokom leta, stigao je Španac Mendez iz Alaveša, prošle sezone se vratio argentinski štoper Meza, pravi dodatak ekipi je njegov zemljak Milton Himenez koji je došao iz Sentral Kordobe. Nekaksa igra promenjivo, izgubili su četiri puta kod kuće, ali od mnogo jačih timova nego Mazatlan. Goste smo predstavljali na ovim stranama, dolaze iz zloglasne Sinaloe, pre dve sezone su kupili licencu od Morelijasa. Boriće se za opstanak, mada im ne ide toliko loše, ova ekipa ima čak sedam remija. Možda i ovde izbori bod, a ne očekujemo mnogo golova...

7260 Inverness - Brescin 1&0-3 (2.62)

Škotski "Čelendž kup", Invernes je veliki favorit protiv tima iz pete lige, Brešina, koji je svojevremeno bio drugoligaš. Nije to bilo davno, pre četiri sezone, ali onda su zbog doživeli tri ispadanja u nizu. "Siti" kako ih nazivaju je sada u Hajlendu, severnoj petoj ligi, ne čeka ih dug put do Loh Nesa gde igra Invernes, bivši član elite koji već nekoliko godina igra u Čempionšipu. Verujemo u pobedu domačih, ali su u prethodnom meču ovog takmičenja, tukli Kov na penale, nisu baš efikasni ni kod kuće u drugoj ligi i mada je Brešin mnogo slabiji, očekujemo da neće postići gol, ali ni pretrpeti neki teži poraz.

7368 Argentina - Honduras 1&>29 (2.85)

Uz malo sreće ovo bi mogla da bude dobitna opklada. Argentinci će verovatno savladati Honduras u noći između petka i subote, u pitanju je prijateljski meč, "Gaučosi" se pripremaju za Katar, meč se igra na neutralnom terenu, na Floridi. Lionel Skaloni, selektor Južnoamerikanaca je pozvao najjači tim, kombinovaće jer uz Honduras, četiri dana kasnije igraju sa Jamajkom. Ovo je verovatno teži meč, "Los Katračosi" iz Hondurasa nisu uspeli da se plasiraju u Katar. Vodi ih Dijego Vaskez, Argentinac koji je većinu karijere, one igračke, proveo u Hondurasu. "Barbi" kako ga zovu će se braniti svim silama u ovoj utakmici, čeka nas bunker Hondurašana koji su u poslednjem meču u junu savladali Kanadu. Kada su poslednji put igrali protiv Argentine, gol su primili nakon pola sata (to je bio i jedini, postigao ga je Pipita Iguain), pa neka tako bude i ovog puta.

7155 KTP - KPV 1&3+ (1.97)

Nemojte pomešati imena, u pitanju je druga liga Finske, KTP, odnosno Kotkan Työväen Palloilijat je tim iz Kotke koji je prošle godine ispao iz lige. Oni su poznati ljubiteljima kladionice, nekako se stalno motaju oko elite, prvu sezonu 2015. i odmah ispali, kao i prošle godine. Sada imaju šansu da se ponovo plasiraju i to direktno, imaju bod više od TPS Turkua koji je bio favorit pred početak sezone. U Kotku stiže KPV koji je izborio plasman u plej-of, ali nema nikakve šanse za promociju, eventualno bi mogli u baraž. Gosti su pre tri sezone igrali među najboljima, ali takođe se nisu zadržali. Nemaju neke veće ambicije, verovatno će izgubiti, ali svakako se neće braniti, pa uz "keca", u ovoj kombinaciji idu i golovi.

1667 Sandviken - Haninge 1&2+pp (2.38)

Iskopali smo za vas ovaj par iz treće lige Švedske, u pitanju je grupa Sever, Sandviken se bori za ulazak u drugu ligu. Oni su u ovom trenutku treći, druga pozicija znači baraž, imaju dva boda manje od Vaslunda. Domaći su klub iz šire okoline Stokholma, odigrali su dvadesetak godina u eliti, ali to je bilo davno. Ipak, imaju tradiciju, mada u ovom veku nisu uspevali da se domognu drugog ranga. Sada je šansa, "Železnima" na noge stiže slabi Haninge koji se u trećoj godini svog bitisanja među trećeligašima bori da opstane. Prekinuli su u prošlom kolu seriju poraza, ali je Sandviken prejak i mogao bi stvari da reši do poluvremena.

7070 San Jose Earthquakes - Los Angeles Galaxy x2&GG (1.98)

Jedan od kalifornijskih derbija, meč MLS koji će biti odigran za vikend. U San Hoze stiže Galaksi koji ima meč manje od Real Solt Lejka, tima koji im diše za vrat u borbi za poslednju poziciju za plasman u plej of. Moraju da izvuku nešto kod fenjeraša, San Hoze više nema nikakvu šansu, primili su čak 64 gola ove sezone, najviše u konferenciji i uz Runijev DC Junajted i najviše u čitavoj Americi. Galaksi nije u formi, zato nećemo igrati čistu dvojku, ali bi bilo veliko iznenađenje da izgube od "Zemljotresa". San Hoze ima privremenog trenera, od narednog šampionata će ih voditi Lući Gonzales koji je sada pomoćnik u reprezentaciji "Jenkija". Domaćin jedva čeka da se sezona završi, za Galaksi je meč mnogo važniji. Golove dodajemo jer i slavni gosti imaju prilično poroznu odbranu.

6735 Nautico - Sampaio Correa 1x&I<II (3.15)

Kvota je primamljiva, brazilski drugoligaš Nautiko dolazi iz Resifea, prošle godine su bili osmi, ali je za "Oposume" ovo košmarna sezona i suočavaju se sa ispadanjem iz lige. Ovo je jedan od poslednjih vozova, na "Doš Afitoš" stiže bezbrižni Sampajo Korea. Gosti su u sredini, na +7 iznad crte, probaće da donesu bod sa Atlantika. Već smo ih pominjali zovu iz "Bolivijci" zbog boja. Oni su iz San Luisa, takođe sa okeanske obale, ovo je lakša sezona za tim koji takođe zovu i "Ajkule" i koji je pre pedesetak godina igrao u prvoj ligi. Sada su zadovoljni trenutnim rangom. Ne verujemo da će dobiti Nautiko, ali ako odluka bude padala, biće je u drugom poluvremenu. Tako je bilo i prošle i pretprošle sezone u Resifeu, Nautiko je dobio oba meča.

Ne propustite