AdmiralBet kombinacije - Da navijamo za Rendžers?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 02.08.2022.
09:12
Izvor: Sportske.net

Čini se kao dobra opcija...

Povezane vesti

7251 Riga - Gil Vicente x2&0-2 (2.15)

Portugalci su favoriti u ovom dvomeču, ali oni će igrati na sigurno, na kraju krajeva, Rigu čeka dug put na drugi kraj Evrope sledeće nedelje. "Petlovi" su bili peti u Portugalu prošle godine, odličan rezultat, promenili su tim, doveli nekoliko fudbalera iz većih timova na pozajmicu, naravno Brazilci dominiraju u ekipi koja se pre tri godine vratila u onoj korona sezoni u elitu. Krajem prošlog veka su bili peti u šampionatu, dakle ovo je najbolji plasman u našem stoleću, pa će probati sve da stignu do jeseni u Evropi. Riga je dobila Deri i slovački Ružemberok, čvrsti su u Letoniji, imaju dosta stranaca, kvarter brazilskih fudbalera, neće se lako predati. Ali, Žil Visente ume da igra na mali rezultat. 

5385 Royal Union St Gilloise - Rangers 2&2+ (3.30)

Belgijanci su oduševili prošle sezone, tim iz jednog od briselskih kvartova je došao umalo do titule, popustili su pred Brižom u plej-ofu. Ali za "Unioniste" Evropa je druga dimenzija, prodali su par najboljih igrača, ali su za vikend dobili Šalrou posle remija u Sent Trojdenu. Gersi bolje igraju u Evropi, videlo se prošle sezone, startovali su pobedom u škotskoj PL, imali par zapaženih rezultata u predsezoni. Van Bronkhorstov tim je jači nego prošle godine, tu su Jilmaz, Ben Dejvis iz Liverpula, velško reprezentativci Matondo i Lorens, Amerikanac Tilman je stigao iz Bajerna. Uz iskustvo i činjenicu da Rojal Union ne može da igra na svom stadionu, škotski velika bi trebalo da sve završi u prvom meču.

4908 Vissel Kobe - Avispa Fukuoka 1&0-3 (2.38)

Japanski Liga kup, ne treba ga mešati sa "Carskim kupom" koji je značajniji i od šampionata. Visel Kobe igra loše u prvenstvu, kupovi su šansa, ugostiće Avispu iz Fukuoke u prvom meču i tražiti prednost pred revanš u Hakati. "Avispa" odnosno "Stršljen" je tim iz sredine tabele, poslednjih godina su u naletu, ali Visel ima zvučnija imena predvođena Inijestom i Bojanom Krkićem. Doduše u "Džej-ligi" se to ne vidi na tabeli, "Krave" su u zoni ispadanja, ali su u trci na svim frontovima. Moćda je pritisak problem domaćina, ali verujemo da će odneti neku prednost u prefekturu Fukuoka. 

Ne propustite