AdmiralBet kombinacije - Dekijeva Sampdorija ne gubi, sigurica na kostarikanske "lavove"

Autor: Milovan Longinov
petak 03.03.2023.
16:00
Izvor: Sportske.net

Iskombinujte top kvote.

Povezane vesti

2538 Alajuelense - Guadelupe 1&3-5 (2.03)

 "Lavovi" su pali u prethodnom kolu posle fantastičnog početka sezone, očigledno je došlo i do umora, ali promašivali su protiv Puntarenasa i velike šanse, poput kaznenog udarca. Sada im u goste dolazi ekipa idealna da vrate samopouzdanje, Guadalupe je tim koji je izgubio šest mečeva od 10 dosadašnjih, pa očekujemo definitivno pobedu domaćina i to sa par golova razlike. Pored toga, domaći su kvalitetniji tim, teško da će im jedan poraz poremetiti koncepciju. Dodajmo i to da je Venegas, dugogodišnji reprezentativac, u fantastičnoj formi, postigao je 9 golova na 10 mečeva, a u sezoni je već na 18 postignutih u svim takmičenjima.

2371 Sparta Prague - Teplice 1-1&4+ (2.45)

Teško da ćete pronaći tim koji je trenutno u boljoj formi od Sparte iz Praga. Velikan iz prestonice je odigrao 4 prvenstvena meča u februaru i sve ih dobio, a postigao je čak 16 golova, odnosno u proseku po 4. Mladi fudbaler Tomaš Čvančara je prava napast, visok je, ima samo 22 godine i polako pokazuje da se radi o izuzetnom talentu, pa se čak i kao krilni igrač upisuje u strelce. Gosti su ekipa za ispadanje, igraju veoma slabo, najgora su odbrana u ligi. Sparta ima zicer kod kuće, ne bi smelo da bude nikakve dileme. Valja napomenuti i da je Sparta odradila odličan posao u prelaznom roku, popunili su neke pozicije koje su bile kritične, a posebno ističemo Kana Kairinena, pridošlicu iz Lilestroma, levonogog veznog igrača koji je već upisao tri asistencije i jedan gol na četiri meča.

1067 Wigan - Birmingham 1&0-2  (3.95)

Statistika kaže - Vigan je ekipa koja jedina ove sezone nije dala tri gola na nekoj utakmici. Zapravo, na poslednjih 12 utakmica nisu postigli više od jednog gola, a "plavi"? Birmingem je u očajnoj formi, gube redom i samo zahvaljujući dobrom početku sezone su i dalje van zone ispadanja. Domaćin je u nešto boljoj formi ako pogledamo poslednje utakmice, čini se da bi baš to moglo i da odluči. Protiv Prestona baš nisu imali sreće jer su bili bolji tim, imali su duplo više udaraca ka golu protivnika, a ako ne računamo tu utakmicu, primili su svega jedan gol u februaru. Sada je trenutak da dokažu da vrede opstanka u ligi, Birmingem je ekipa koju moraju pobediti. Malo golova, ali verujemo više u pobedu domaćina. Ako verujete ponavljanje istorije, novija kaže da je Vigan pobedio sva tri poslednja međusobna duela.

1326 Sampdorija - Salernitana 1X&0-2 (2.22)

"Luiđi Feraris" stadion nije video pobedu ove sezone i ekipa Dejana Stankovića je jedina ekipa iz top 10 liga u Evropi koja nije pobedila kod svoje kuće. Nisu imali ni sreće u mnogim mečevima, promašivali su zicere, a moramo priznati, retki su timovi koji su ih nadigrali. "Granata" je idealan tim za nadmetanje, poraženi su na šest od poslednjih osam gostovanja, definitivno i poslednji voz za Samp. Ipak, protivnici domaćinu nisu samo fudbaleri i stručni štab Salernitane, već i oni koji su poslali svinjsku glavu u kancelariju tima iz Đenove uz natpise da će "sledeća glava biti njihova", misleći na upravu. Sve bi to moglo da se odrazi i na tim i njihove partije na terenu, Salernitana će takođe tražiti bodove jer daleko od toga da su sigurni. Predlažemo igru na pobedu domaćina uz mogućnost remija, a golova definitivno neće biti previše.

Ne propustite