AdmiralBet kombinacije - Dinamo overava titulu!

Autor: Nemanja Janošev
petak 17.05.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Ovo su parovi za vikend.

Povezane vesti

1321 Fiorentina - Napoli 1X&2-4 (2.20)

Duelom na stadionu „Artemio Franki“ u Firenci započeće veoma uzbudljivo 37. kolo Serije A u kojem se sastaju domaća Fiorentina i Napoli. Akutelni šampion je u prilično lošoj seriji rezultata, ali i dalje izglednim šansama da se naredne sezone nađe u grupi timova koji će predstavljati Italiju u UEFA takmičenjima. Forma i raspoloženje su ipak na strani drugog uzastopnog finaliste Lige konferencije pa predlažemo da probate na duplu šansu u korist kluba iz Toskane. Kada je reč o golovima, probajte sa kombinacijom od dva do četiri. Rasterećenost domaćina i moranje gostiju učiniće da u ovom meču vidimo golove.

1800 Famalicao - Casa Pia Atletico 1&2-4 (2.72)

Nakon dve pobede u nizu fudbaleri Famalikaa imaju priliku da trećim uzastopnim trijumfom na maestralan način završe sasvim solidnu sezonu. U goste im stiže nepredvidljiva ekipa Kaza Pije sa tri poraza u poslednjih četiri kola. Forma i raspoloženje su na strani kluba iz Famalikaa, a izuzetan deo sezone, krunisan velikom pobedom protiv Benfike, zaslužuje da ih nagradite tako što će vam se naći na tiketu. Predlažemo pobedu domaćina uz dva do četiri gola. Kvota je izvanredna i ne bi je trebalo ispustiti.

1350 Palermo - Sampdoria X2&2-4 (2.54)

Jednu od interesantnijih utakmica doigravanja za ulazak u Seriju A odigraće ovog petka na stadionu „Renco Barbera“ na Siciliji fudbaleri Palerma i Sampdorije. Nekadašnji učesnici elitnog ranga italijanskog fudbala završili su regularni deo sezone u drugoj ligi sa svega bodom razlike. Sada će u jednoj utakmici odlučivati ko će ići u polufinale baraža protiv Venecije. Sudeći po formi, gosti iz Đenove raspoloženiji iščekuju ovaj meč budući da su sa tri pobede u nizu okončali prvenstvo. Zbog toga predlažemo da odigrate duplu šansu na sve bolji sastav koji sa klupe predvodi Andrea Pirlo. Uz to naš predlog je da probate sa opsegom golova od dva do četiri.

1556 Quevilly Rouen - St. Etienne 2&2-5 (2.31)

Ovog petka na programu je poslednje kolo druge lige Francuske koje će dati odgovor na pitanje koji će tim uz Okser od jeseni postati deo elitnog društva. Drugoplasirani Anže ima dva boda više od Sent Etjena, a nekada slavni francuski klub ima zicer da na gostovanju Ruanu učini sve što je do njega. Klub iz gradića u neposrednoj blizini Liona već ima baraž u džepu, ali bi mu mnogo lakše bilo kada bi izborio direktan povratak u elitu nakon dve sezone igranja u drugoj ligi. Domaćin je već ispao u treću ligu, pa predlažemo dvojku u kombinaciji sa golovima.

1323 Lecce - Atalanta X2&1-3 (1.96)

Atalanta stiže u Leće nakon dva velika finala, dok domaćim ima lepu priliku da remijem osigura opstanak u ligi pa se ne očekuje da će obe ekipe previše zapinjati na ovom meču. Atalanti bi i bod osigurao peto mesto koje direktno vodi u Ligu šampiona, a meč u Lećeu stiže im posle emotivnog duela protiv Juventusa i pet dana pred put u Dablin na veliko finale Lige Evrope protiv Bajer Leverkuzena. „Boginja provincije“ igra vrhunski fudbal i ne bi trebalo očekivati da izgubi, domaćinu i bod igra veliku ulogu pa predlažemo duplu šansu u korist gostiju uz mali broj golova.

4805 Dinamo Moscow - Krylya Sovetov Samara 1-1&3+ (2.76)

Na dva kola pre kraja sezone fudbaleri Dinama imaju priliku da se pobedom protiv prosečnog sastava iz Samare približe osvajanju prve titule nakon skoro pola veka pauze. Pre tri meseca dva kluba su odigrala prijateljski meč u kojem je prestonički klub ubedljivo pobedio pa se nešto slično očekuje i ovog puta. Razlog više da verujemo u ubedljivu pobedu Dinama leži u tome što igraju poslednji meč pred domaćom publiku pošto u završnom kolu idu na gostovanje Krasnodaru. Zbog izuzetne šanse koje imaju i kvalitetnijeg sastava u odnosu na Krila Sovijetov predlažemo duplu pobedu na Dinamo uz golove.

5153 Celtic - St Mirren 1-1&2-4 (3.01)

Fudbaleri Seltika blizu su treće uzastopne titule u prvenstvu Škotske, a ove subote im u goste stiže sastav Sent Mirena koji se ne može pohvaliti naročitim rezultatima ovog proleća. Pre nešto više od mesec dana dva kluba su odigrala duel u Glazgovu u kojem je domaćin slavio sa ubedljivih 3:0, opravdavši zvanje favorita protiv tima iz Pejslija. Zbog jače kvote predlažemo da probate na duplu pobedu u korist lidera škotskog Premijeršipa, a opseg golova neka bude između dva i četiri. Trebalo bi da to bude razumna mera za mnogo bolji sastav domaćina.

1406 Heidenheim - Koln X2&1-3 (2.93)

Bezbrižni Hajdenhajm spokojno dočekuje duel protiv Kelna kojem gori pod nogama da sačuva ne bi li izborio mesto koje vodi u doigravanje za opstanak u ligi. Trenutno su na tri boda manje od Union Berlina i sa isto toliko slabijom gol-razlikom u odnosu na prestonički sastav. Pobeda je prioritet za „Jarčeve“ koji su u prošlom kolu u poslednjem kolu ostvarili pobedu protiv direktnog konkurenta za opstanak u ligi. Imajući u vidu da će Keln biti daleko motivisaniji, predlažemo duplu šansu na goste iz Severne Rajna-Vestfalije u duelu koji ne bi trebalo da obiluje velikim brojem golova.

1408 Stuttgart - Borussia Monchengladbach 1-1&2-5 (2.68)

Fudbaleri Štutgarta okončaće ove subote izvanrednu sezonu u kojoj su izborili povratak u Ligu šampiona, pa verujemo da će u najvećem gradu Baden-Virtemberga biti upriličen pravi spektakl za sve kojima kuca srce za „Švabe“. Motiv više je napad na drugo mesto koje uoči poslednjeg kola sa dva boda više drži Bajern. U goste iz stiže Borusije iz Menhengladbaha koja je uprkos slaboj sezoni izborila opstanak u ligi. Forma i rezultati ove sezone ukazuju na pobedu Štutgarta koji je u prvom delu sezone poražen u Menhengladbahu. Zbog jače kvote predlažemo na duplu pobedu domaćih uz dva do pet golova na utakmici.

1328 Torino - AC Milan X2&1-3 (2.26)

Fudbaleri Milana obezbedili su drugo mesto i bez većih motiva ulaze u poslednja dva kola od kojih će naredno biti na gostovanju Torinu. „Bikovi“ igraju na mali broj golova, što je sve veći slučaj kako se sezona bliži kraj, pa u meču bez takmičarskog značaja predlažemo da isključivu pažnju usmerite na golove. Verujemo da će ih biti minimalno, ali se nadamo da će makar zbog gledalaca pasti barem jedan gol. Milan je kvalitetniji tim i sumnjamo da će izgubiti u Torinu, ali oni koji žele da uživaju u golovima, bolje neka zaborave na ovaj meč.

 

 

 

 

 

 

Ne propustite