AdmiralBet kombinacije - Forest jede i "karamele"?

Autor: Nemanja Janošev
petak 19.08.2022.
15:00
Izvor: Sportske.net

Englezi u fokusu.

@NFFC/Twitter
@NFFC/Twitter

Povezane vesti

1043 Norwich - Milwall x-1&0-3 (5.75)

U Norfolk u petak stiže Milvol. Norič je pred šampionat važio za prvog favorita za povratak u elitu, što im je pošlo za rukom dva puta nakon ispadanja poslednjih godina. "Kanarinci" su sačuvali solidan tim, mada još uvek nisu ušli u ritam. Dobili su u vanrednom kolu "Terijere" iz Hadersfilda, Milvol je verovatno nešto tvrđi, biće teže, ali domaćin je favorit. Oba ova tima igraju bolje kod kuće, to bi moglo da presudi. U duelima ovih ekipa u Čempionšipu obično je jako tvrdo i neizbvesno. Norič ima par povređenih igrača, ali je nesumnjivo bolji tim od "Dokera".

1027 Everton - Nottingham Forest x2&1-3 (2.95)

"Karamele" su favorit samo zbog imena kluba. Lampardov tim ima dosta problema, prelazni rok nije dobro odrađen, ako se po jutru dan poznaje ovo će biti nova teška sezona. Mersisajdersi su izgubili dva prva meča, duga je lista povreda, teško daju golove pa bi "Šumari" osokoljeni pobedom nad Vest Hemom mogli da nametnu svoj stil igre, zvuči čudno, ali oni su tehnički nadmoćan tim u odnosu na Everton. Po nama, kvota na pobedu domaćina koji jeste iskusniji, ali je u silnim problemima je nerealna, pa dupla šansa i umeren broj golova mogu da se isplate. Ne verujemo da će završiti bez pogodaka, miriše na 1:1 ili minimalac povratnika u ligu i bivšeg evropskog prvaka Notingem Foresta.

1046 Stoke - Sunderland x-x&0-2 (5.80)

Nekada smo mečeve ovih timova gledali u PL, igrao se muški fudbal, ali uvek je bilo napeto, sa malo šansi, mnogo duela, obe ekipe negovale su sličan stil. Sada se to malo promenilo, "Grnčari" su se već stopili sa Čempionšipom, a gigant sa severa Sanderlend se posle nekoliko sezona vratio u drugu ligu. Iako su "Crne Mačke" efikasne, Stouk na "Britaniji" retko prima golove, ovde bi zaista moglo da bude dosadno, tačnije da vidimo pravi engleski meč, bez mnogo prilika, na kraju, ni rizik neće biti poželjan, dva od tri poslednja puta ovaj duel u Stouku na Trentu je završen bez pobednika, bilo je 1:1. 

3081 Portsmouth - Bristol Rovers 1x&I<II (2.50)

Portsmut je u formi, posle dva remija, vezali su tri pobede i čini nam se da će ovo biti najigraniji par iz treće engleske lige. Bristol Roversi su se na volšeban način, na račun Nortemptona domogli direktno višeg ranga, boriće se za opstanak, igraju promenjivo. "Pompeji" su bolja ekipa, ali ova liga često nosi iznenađenja. Gosti redovno igraju dobro na ovom gostovanju, u pitanju je neka vrsta regionalnog obračuna, 200 kilometara deli gradove, samo timovi nisu nikada bili neki rivali. Domaćin kao najveće protivnike vidi Sautempton, a iz nižih liga Plimut, Roversi ipak nisu ta kategorija. Ali, kako smo rekli, pre bismo probali opkladu da bude više golova u nastavku, obično je tako kada se susretnu ova dva tima, a opet ne verujemo da je povratnik u treću ligu sposoban da pobedi na ovom gostovanju.

3082 Bolton - Sheffield Wed 2&0-2 (4.85)

Pisali smo o "Sovama", po nama klub iz Šefilda je jedan od favorita i to najvećih za ulazak u Čempionšip. Ne ide im najbolje na početku, ali su poznati kao ekipa koja teško ulazi u formu, imaju dve pobede, ukupno sedam bodova iz četiri meča. Bolton je bolje plasiran, bod više, "Troteri" su neporaženi, ali su imalu neuporedivo lakši raspored. Posle dobrog starta Wendzdej je naleteo na minu protiv "Poša", poraženi su od Peterbora i ovo je prilika sa iskupljenje. Već su dobili u gostima MK Donse koji su verovatno bolji tim od Boltona. "Sove" po tradiciji igraju dobro u okolini Mančester, nisu izgubili u poslednjih pet mečeva protiv rivala koji ima ambicije da se dokopa plej ofa za Čempionšip, ali mislimo da će posle dobrog starta, u subotu biti spušteni na zemlju. 

1927 Sittard - Cambuur 12&4+ (3.30) sub

Popularni "most" što kažu kladioničari, dupla šansa bez "iksa" i golovi, kao stvoreno za ovakve mečeve u Holandiji. Jer, Kambur nije dao gol u prva dva gola što predstavlja svakao iznenađenje, iako smo na početku sezone rekli, male su šanse da ponove prošlogodišnje partije i izbegnu borbu za opstanak. Sitard je i treću godinu u nizu preživek, retko im se. tačnije nikada u poslednje dve decenije to dešavalo. Doveli su par interesantnih pojačanja, ali borba za opstanak je neminovnost za klub iz Limburga. U prvih par mečeva, odbrana je popustila, protiv Ajaksa su se hrabro borili i izgubili kod kuće, protiv Tventea u Enšedeu nije bilo šanse. Kambur je odneo bod iz Utrehta uz dosta sreće, oni će napasti, ne umeju drugačije u ovakvim mečevima. Oba tima igraju na pobedu, a ako bude ranog gola ovo bi mogao da bude najefikasniji meč trećeg kola u Holandiji. 

1548 St Etienne - Le Havre XvIX (1.71)

Zanimljiva kombinacija, ova opklada znači da će ili meč završiti remijem ili da će biti "iks" na poluvremenu. "Zeleni" su naišli na baš loš prijem u drugoj ligi, ne uspevaju da se snađu, na dnu su, ali tek je početak. Nemaju pobedu pa će na severu Francuske slavni klub očekivati da savlada Avr. Gosti nisu ništa posebno, ali teško primaju golove. Ovo će biti rovovska borba, timovi su pod pritiskom, strah od greške je veliji, nemaju pobedu nakon tri kola. Podsetićemo i da je Sent Etjen počeo šampionat sa kaznom od tri boda, što dodatno otežava situaciju i nameće imperativ da što pre krenu u seriju pobeda. Ali, neće srljati, nekako mislimo da ako Avr da gol na "Žofroa Žišar" stadionu, neće izgubiti.

1457 Paderborn - Holstein Kiel 1&2-5 (2.38)

Paderborn je krenuo dobro, u stvari i više nego dobro, prvi su na tabeli, doneli su bodove iz Kajzerslauterna prošle nedelje. Ugostiće neporaženi Kil koji se odlično snašao prošle godine, a sada bi mogli da se učvrste u Cvajti. Marsel Rap iz znalački vodi drugu sezonu, ali teško da će se boriti za Bundesligu. Ne mislimo da je pozicija ova dva tima realna, ali Paderborn je bio u trci za elitu i prošle godine, ali su objektivno mnogo veći i kvalitetniji timovi otišli natrag među najbolje, Šalke i Verder. Ove sezone cilj je prvo da poprave formu na "Benteler Areni", to ih je skupo koštalo prošle godine. Ove su spakovali već devet golova u pobedama protiv Karlsruea i Hanovera, ali je Kil tvrđi orah. Ipak, Paderborn je bliži trijumfu...


Ne propustite