AdmiralBet kombinacije - Idemo po Ibicu po bod(ove)

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 02.10.2022.
10:00
Izvor: Sportske.net

Posetićemo jedno od najlepših letovališta.

Povezane vesti

1810 Rio Ave - Santa Clara 1x&0-2 (2.18)

 

Rio Ave se vratio u ligu, imaju samo jednu pobedu, očigledno da je to daleko od tima koji je do pre dve godine bio među top šest ekipa u Portugalu. Ekipa iz Vilja do Konde će dočekati Santa Klaru i ovo je možda prilika da ubeleži prve bodove. Goste čeka dalek put sa Azora, ali oni su to navikli. Kao i uvek, na svom ostrvu su mnogo opasniji nego van njega, nije nikome čudno to što ovaj tim ima sva tri poraza na strani i dao je samo jedan gol. Ova ekipa je po mnogima slabija od prošlogodišnje, prodali su par značajnih igrača, za sada jeftine zamene nisu baš pokazale mnogo. Santa Klara ima dobru tradiciju protiv "Zelenih" ali teško da će ostvariti prvu pobedu u gostima, mada bi meč lako mogao da se završi remijem uz malo golova.

1338 Benevento - Ascoli x&0-2 (3.65) 

 

Pokušaćemo sa fiksnim "iksom", Benevento je promenio trenera nakon dva poraza u nizu, Fabio Kanavaro je zamenio imenjaka Kazertu. Kanavaro, veliko ime italijanskog fudbala je nakon neverovatne karijere bio prvo pomoćnik Lipiju, onda i sam trener u Kini, i privremeni selektor reprezentacije, ali nismo uvereni da će imati mnogo uspeha na jugu. Benevento ima velike ambicije, nekoliko sjajnih igrača poput Farijasa, bivšeg kapitena Torina, Poljaka Glika i još nekoliki igrača sa velikim iskustvom, ali prodali su Lapadulu i promenili tim. Askoli je tvrd, tim iz provincije Marke ume da iznenadi, možda će za Kanavara biti najvažnije da ne izgubi na svojoj premijeri na stadionu "Vigorito".

 

1234 UD Ibiza - Lugo x2&0-2 (2.45)

 

Tim iz čuvenog mondenskog letovališta sa italijanskim vlasnicima je opstao prošle sezone u Segundi, ali u pitanju je nepredvidiva ekipa koja veoma teško daje golove. Poslednjih nedelja su uspeli da savladaju Tenerife i Ovijedo, ali u Hihonu nije bilo spasa. Na svom stadionu će se suočiti sa "tvrdoglavom" ekipom Luga. Galicijci su par mesta više na tabeli, četiri boda su doneli sa strane. Klasičan drugoligaški tim u Španiji, brane se u gostima, imaju par brzih napadača kao što su Mauritanac Tiam, tu je i kapiten Bareiro. Ako Lugo da gol, verovatno će neporažen napustiti Baleare. U prošlom šampionatu oba meča završena su nerešeno, uz malo golova. Isti scenario vrlo je moguć i u nedelju uveče. 

1924 FC Emmen - Heerenveen x2&0-3 (1.94)

 

Emen ima jednu od retkih prilika da igra u najjačoj holandskoj ligi, većina je pred sezonu prognozirala da će teško ostati. Ne ide im baš, imaju problema, mada su dobili jedan meč, ali donji dom je takav da vas dva pozitivna rezultata u nizu mogu lansirati u sredinu. Samo, da li će odoleti protiv jačeg Herenvena? Gosti sa severa su poznati, pisali smo, kao veoma tvrd, netipičan holanski tim, sa dosta Skandinavaca već gotovo deceniju. Oni su se nametnuli kao najuspešnjija ekipa Frizije, pretekli Groningen i mada ne blistaju prethodnih sezona, nije retko da na njihovim mečevima vidimo pravu "sušu" kada su golovi u pitanju. Možda ovde minimalac bude dovoljan, a ako ne bude ranog gola, ovde ne bi zaista trebalo da gledamo ništa posebno zanimljivo. Moguć je i minimalac Herenvena.

Ne propustite