AdmiralBet kombinacije - Imamo li ''siguricu'' u Pamploni?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.09.2022.
10:00
Izvor: Sportske.net

Kako ste i navikli, i danas detaljno obrazlažemo naše predloge u ovoj rubrici.

Povezane vesti

4699 Levski Sofia - CSKA Sofia x&0-2 (3.45)

Bugarski derbi, mada tvrdokorni navijači CSKA ne priznaju klub koji nosi originalno ime jer se u jednom trenutku ujedinio sa Liteksom zbog novca. Na klupi ovog CSKA je naš Saša Ilić, oni su u vrhu, ali je u vrhu i CSKA Sofia 1948. koji su osnovali pobunjeni članovi uprave svojevremeno i doveli ga iz najniže do prve lige. Ali ostavimo to Bugarima, ovaj CSKA sa legendom Partizana je nasledio trofeje i ime, pa je ovo derbi dva najveća kluba. Doduše, oni su u senci nemilosrdnog Ludogoreca, ali za razliku od "Vojske" koja je na deobi prvog mesta, Levski igra loše i nalazi se u sredini tabele. Ispali su od Hamruna sa Malte i propusno se izblamirali ostavši bez evropske jeseni. Čeka nas velika bitka, prošle godine su oba meča tradicionalnih rivala završena bez golova, možda tako bude i ovog puta.

4859 HJK Helsinki - SJK x-1&0-3 (5.50) - ned 17.30

Helsinki je ipak zahvaljujući kiksevima KuPS-a nekako završio na prvom mestu u regularnom delu sezone i sa dva boda prednosti ulaze u plej-of za šampiona. Najveći finski klub će dočekati SJK koji je uhvatio poslednji voz za top 6, ali realno nemaju nikakve šanse da izađu u Evropu. Oni slabije igraju u gostima nego u svom Seniokiju i ovo je dosta slabija sezona nego prošla kada su izborili kvalifikacije za Evropu domogavši se trećeg mesta. Nemaju pritisak, ali Helsinki će biti umoran od četvrtka i evropske jeseni, oni retko primaju golove kod kuće, dva meča ove godine protiv ovog rivala su dobili sa 1:0. Ko zna, možda opet bude nizak rezultat, a odmorniji SJK sigurno ima snage da izdrži do poluvremena.

1223 Osasuna - Getafe 1x&1-3 (1.69) - ned 14.00

Ovaj tip deluje sigurno. Naime, svi znate da je na "El Sadaru" teško igrati, pritisak je veliki, ekipa iz Navare je odlično startovala, sve tri pobede kod kuće, primili su samo jedan gol pa Madriđane čeka pakao. Dobra forma na startu nije čudna za Osasuna, ekipa iz Pamplone je i prošlih godina dobro startovala, a onda padala kada je opstanak bio izvestan. Hetafe je očajan na strani, prošle godine su se nekako spasili, ove su primili osam golova van svog stadiona, ako je suditi po početku moraće nekako da nađu rešenje za napad koji je osnovni problem. Teško će dati gol, a bez toga, bod deluje kao nemoguća misija. Pratimo formu i sjajan trenutak u kome se nalazi Osasuna, ali dodajemo i "x" jer svake godine Hetafe uzme bod na ovom gostovanju, poslednji put su izgubili 2014. Mada timovi se posle toga pet godina nisu ni sastajali. Deluje kao minimalac Osasune, ili možda remi od 1:1 kao prošle godine.

4578 Palmeiras - Santos 1&0-3 (1.97) - ned 23.30

Palmeiras lagano privodi stvari kraju u Brazilu, nisu uspeli da stignu do trećeg finala i treće titule u nizu u Kopa Libertadores, ali ostala je domaća titula. "Verdao" protiv Santosa ima priliku da napravi odlučujući korak, s obzirom da Flamengo i Fluminenze igraju derbi na "Marakani". Na "Alijanc Park" stiže Santos za koji smo rekli i pred početak sezone, "Ribe" su prosečan tim, verovatno za sredinu tabele. Trenutno 10. mesto doneće im kvalifikacije za Kopa Sudamerikana u kojima učestvuju svi timovi iz sredine tabele u Seriji A, pa to i nije neki uspeh. Verovatno će izgubiti od neuporedivo kvalitetnijih "Zelenih" koji su ih pobedili i u prvom delu prvenstva, ali i u kupu i Santos ni u jednom od tih mečeva nije dao gol, a za Palmeiras znate, kod kuće nisu naročito efikasni.

Ne propustite