AdmiralBet kombinacije - Leverkuzen dobija uz GG

Autor: Milovan Longinov
petak 03.02.2023.
14:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je naša dobitna kombinacija u ovom kolu.

Povezane vesti

Augsburg - Bayer Leverkusen 2&GG (3.25)

 

Početak sezone, bilo da je jesen ili proleće u pitanju je trenutak kada treba igrati na Leverkuzen. Serija od četiri pobede je prekinuta protiv Dortmunda, ali Borusija je drugi nivo kvaliteta. "Farmaceuti" će u Bavarsku, čeka ih Augsburg koji će kao i svake godine patiti u borbi za opstanak, pre svega zbog slabih igara kod kuće. Svakako da tim Ćabija Alonsa neće puno taktizirati, oni to ne umeju, a u takvoj igri sigurno će biti prostora za domaće koji su neefikasni ali su dobili jesenas na "Baj Areni". Tradicija kažem kada god  su u poslednje tri godine igrala ova dva tima, bilo je golova u obe mreže. Očekujemo pobedu kvalitetnijih gostiju, ali i efikasan meč.

 

1249 Villareal B - Granada x2&GG (2.50)

 

Granada je podigla glavu sa dve pobede, vratila se u top 6, ali tim iz Andaluzije želi više od baraža. Teško će stići na mesta koja znače direktnu promociju, teško, ali ne i nemoguće. Eibar je na šest koraka na drugom mestu. Da bi se vratili u bitku za promociju moraće da dobijaju mečeve kakav je ovaj na Levantu. Rezervna ekipa "Žute podmornice" je u sredini tabele, iugraju prilično opušteno, vezali su dve pobede, neće se braniti, pa bismo mogli da vidimo prilično zabavan meč.

 

2087 Benfica B - Tondela 1&2+ (3.35)

 

Drugi tim Benfike je u sredini tabele, do elite ne mogu čak i da budu prvi, igrači pokušavaju da se nametnu za prvi tim, pa nije ni čudo što odudaraju, igraju prilično efikasan fudbal.Među ti najefikasnije ekipe su u ligi, ali i ne vode puno računa o odbrani. U Lisabon stiže Tondela, dojučerašnji prvoliga i specijalista za remije. Oni su ekipa koja je promenila ćud posle ispadanja, nisu više tako ofanzivni, a na strani su neporaženi, sa čak šest remija. Ipak, verujemo u pobedu mladih "Orlova", imaće ogromnu motivaciju pred očima trenera prvog tima, Kod kuće su postigli više od dva gola po meču, dobili su i bolje ekipe, poput Moreirenšea koji je lider i najverovanije povratnik u elitu, pa nisu bez šansi protiv Tondele. Ako dobiju, biće i golova...

 

1308 Cremonese - Lecce x2&0-2 (2.20)

 

Mislimo da je pritisak preveliki, naime, Kremoneze je napravio podvig u kupu, uspeli su da eliminišu Romu i odu u polufinale gde ih čeka Fiorentina. Ali, nemaju nijednu pobedu u prvenstvu i teško će, iako je nedavno Balardini zamenio Alvinija izbeći ekspresni povratak u Seriju B. Utakmicu protiv Lećea doživljavaju kao poslednju šansu da okrenu sezonu, ali mi ne želimo da krenemo iz rezona "nekoga moraju da pobede". Kako rekosmo, tenzija je velika, nemaju samopouzdanja, Leće je pokazao više, veoma su tvrdi i verovatno ne ostati neporaženi na "Ziniju".

Ne propustite