AdmiralBet kombinacije - Liverpul bere "trešnjice", Derbi cilja povratak u Čempionšip!

Autor: Ivan Cvetković
petak 19.01.2024.
21:38
Izvor: Sportske.net

Naši predlozi za bogat vikend.

Povezane vesti

1024 Brentford - Nottingham Forest 1X&0-3 (1.78)

Veoma slaba forma domaćina, ređaju se porazi u Premijer ligi i sada konačno vide šansu da stignu do bodova koji će prekinuti neprestani pad. U poslednjih pet mečeva ova dva tima Brentford je neporažen i to je nešto što može podići samopouzdanje domaćinima. Notingem čeka na tri uzastopne pobede od 1999. godine u Premijer ligi, sada su na dve, ali teško da će im londonski tim to dozvoliti jer bi i šesti poraz u nizu bio zaista ponižavajući. Očekujemo od njih da odigraju tvrđu utakmicu, možda se poluvreme završi i sa 0:0, teško da ćemo u prvom delu igre videti veliki broj prilika, dok u nastavku očekujemo ofanzivnije domaće.

1061 Plymouth - Cardiff 1&2+ (2.85)

Odabrali smo ovaj par iz razloga što Plimut igra sjajno kod svoje kuće, iako su u donjem domu. Dobijaju, nisu izgubili na poslednjih sedam mečeva i igrali su dobro protiv timova koji su i bolje plasirani i kvalitetniji na papiru od Kardifa. Golovi su jako česti na ovom stadionu, igra Plimut otvoreno i tako će biti i ovoga puta, a moramo istaći jednog fudbalera koji je već postigao 14 golova u Čempionšipu. To je Morgan Vitaker koji je prava napast za protivničke odbrane ove sezone, uzdamo se i u njegovo umeće. Plimut je ozbiljan tim koji se nekako našao u donjem domu, možda je vreme za beg ka vrhu.

1023 Bournemouth - Liverpool 2&2+ (1.91)

Da li je došla još jedna sezona u kojoj će Liverpul biti šampion? Mnogi misle da nije, ali Klop ne bi bio tu gde jeste da ne veruje. Gosti imaju kvalitet, stvaraju šanse u svakoj utakmici, donekle je problem realizacija bila u pojedinim mečevima i činjenica je da ako se to popravi, biće favoriti za titulu. Uglavnom, ova utakmica će biti pravi pokazatelj, Liverpul je tim koji je redovno pobeđivao Bornmut do prošle sezone kada su izgubili sa 1:0, ali sada je malo drugačija situacija, gosti su uigraniji i bolji, sa više samopouzdanja. Ono što je, takođe, zanimljivo jeste da je ovo duel dve najbolje ekipe Premijer lige ako gledamo poslednjih šest kola. Ipak, kvalitet je jasno na strani gostiju.

1207 Valencia - Athletic Bilbao X2&2+ (1.77)

Velika utakmica na "Mestalji", čekaju u Valensiji dugo na evropska takmičenja, više tavore u dnu tabele nego na vrhu otkako je stigao Piter Lim, a to je već jedna era kluba. Nikome se tamo ne sviđa šta radi prvi čovek kluba, ali sada je momentum na strani igrača i sada su na velikom ispitu. Valensija je klub koji je unazađen poslednjih godina i to bi moglo da se vidi i u duelima protiv jakih timova kao što je Bilbao u kom se radi sjajno. Istorija, ona bliska, kaže da u poslednjih osam mečeva Valensija nije slavila protiv Bilbaa. Na poslednja četiri susreta na "Mestalji" Bilbao je dva puta izašao sa sva tri boda, dva puta sa po jednim. Bolja forma je na strani Atletika, iako i Valensija ima taj "momentum" o kom smo pisali. Ipak, gosti su kvalitetniji tim i to će pokazati u ovom duelu, domaći nemaju taj nivo da zadrže visok nivo forme tako dugo.

1213 Girona - Sevilla 1&2+ (2.05)

Neko ko nije pratio fudbal poslednje dve godine verovatno bi prokomentarisao da će ovo biti lagan zalogaj za Sevilju, ali stvari su sada malo drugačije. Dovoljno je da bacite pogled na tabelu i da vidite prvo mesto za Đironu, odnosno borbu za opstanak Sevilje i sve će vam biti jasno. Gosti su u periodu tranzicije, naišli su neki drugi timovi sa visokim ambicijama u kojima se radi sjajno, a upravo je Đirona jedan od njih. Sevilja nije bila slabija u ovom veku, čak deset poraza, a velike su šanse da će se stvar pogoršati u nedelju kada budu gostovali trenutno vodećem timu Primere. Za one koji prate statistiku, Đirona je postigla 13 golova u poslednjih 15 minuta prvog poluvremena do sada. Niko im nije ni blizu u tom periodu, očigledno je da su veoma dobro fizički pripremljeni što je njihova tajna ove sezone.

7117 Panathinaikos - Asteras Tripolis 1&0-3 (1.88)

Teški mečevi su iza Panatinaikosa. "Zeleni" su odigrali dve kup utakmice sa Olimpijakosom gde je bilo svačega, kao i uvek, imali su između i veoma težak duel sa šampionom AEK-om koji je završen 2:2. Uglavnom, seriji je došao kraj, sada im u goste dolazi nešto slabiji tim Asterasa (u odnosu na AEK i Olimpijakos). Nije bilo tako davno kada je PAOK uspeo bez većih problema da slavi protiv Asterasa na gostovanju sa 1:4, čini se da bi PAO mogao da se drži njihove recepture, ali i da to ne čine, svakako su veliki favoriti u ovom duelu. Novi trener je uneo neke novine na koje ekipa mora da se privikne, a tu je i umor zbog svih prethodnih napora Panatinaikosa, pa ne verujemo u baš visok rezultat.

6792 Botosani - CFR Cluj X2&0-2 (1.95)

Kluž dolazi u Moldaviju, onaj rumunski deo, igraće protiv trenutno poslednjeplasiranog tima na tabeli sa samo 12 osvojenih bodova iz 21 meča i pokušaće da održe trku za šampionsku titulu otvorenom. Liga je ujednačena ove sezone i možemo reći i da Botošani nisu zaslužili da izgube jedan broj utakmica, pa daleko od toga da će biti lak zalogaj za Kluž koji je bio u slabijoj formi sve do gradskog derbija. Činjenica je i da je Kluž više utakmica odigrao nerešeno ili izgubio nego što je pobedio (10 pobeda u 21 meč), pa je jasno da im je potrebno čudo za titulu, ali za porast samopouzdanja i nadu potrebna je maksimalna koncentracija na ovom gostovanju. Botošani su najslabiji domaćin, domaćin za poželeti, jer su u 10 mečeva šest puta odigrani nerešeno, četiri puta poraženi. Ne očekujemo njihovu pobedu ni ovoga puta, naravno, ali bi mogli dobro da namuče gosta.  

1336 Spezia - Cremonese X2&0-2 (2.45)

Nije lako biti navijač Specije ove sezone, posebno posle ispadanja iz Serije A. Ni sada im ne ide dobro i mogli bismo da vidimo dva ispadanja zaredom jer Specija ima problema koji nisu samo na terenu. Svega tri pobede u sezoni je premalo, Kremoneze je tim za koji ne možemo reći da je kvalitetniji, ali definitivno ima daleko više samopouzdanja i bolje su organizovani ove sezone. Po svemu sudeći, Specija ostaje i bez golmana Dragovskog koji će u Panatinaikos do kraja ovog prelaznog roka, pa su problemi na sve strane sve veći. Do pobede će i ovoga puta teško, a ne verujemo da je ovo utakmica na veliki broj golova, i jedni i drugi će biti prilično oprezni.

1359 Brescia - Sudtirol 1&0-4 (1.98)

Uhvatila je Breša ritam, oni uvek imaju visoke ambicije ali im se kvalitet tima nikada nije poklopio u poslednjih par sezona sa tim. Dobili su u Modeni što je veliki uspeh, sada dočekuju Južni Tirol koji nije onog kvaliteta od prošle sezone kada su bili u borbi za Seriju A. Breša želi u plej-of i realnost je da je tu gledamo, pa bi pobeda u ovom duelu bila i više nego očekivana. Imao je Tirol nekoliko dobrih partija u prethodnom periodu, dobili su Veneciju, recimo, znaju sa favoritima, ali kvalitet je na strani Breše koja je dobila tri od poslednjih pet mečeva. Vreme je za nove bodove.

6879 Lincoln - Derby 2&3+ (3.05)

Apsolutni favorit da se vrati u Čempionšip jeste Derbi, dovoljno su tavorili i vreme je da ih gledamo u jačem rangu gde i pripadaju. "Ovnovi" su dobili četiri od poslednjih pet mečeva i sada dišu za vratom Portsmutu koji ima samo bod više na prvom mestu. Domaćin ove utakmice ne zna za pobedu već pet mečeva gde su zabeležili četiri poraza, baš su u kontra ritmu i treba očekivati da Derbi dobije ovo, ali uz dosta muke. Šest golova Derbija u poslednje dve utakmice nam daje za pravo da mislimo da će biti golova i na ovom meču, golova ima i na mečevima Linkolna u poslednje vreme, pa je realnost 3 i više golova. Držaćemo se konačnog ishoda na goste i eto nam kombinacije.

Ne propustite