AdmiralBet kombinacije - Mirne mreže na Pirinejima, miriše na goleadu u Izraelu

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 29.01.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Najbolji predlozi za nedelju.

Povezane vesti

1234 Albacete - Lugo x2&0-2 (2.75)  

Kvota na Albasete je pala jer su Asturijci doneli tri boda sa Pirineja, iz Andore, ali recimo iskreno, imali su i malo sreće, plus oni nisu tim koji bi mogao da probije bunker Galicijaca. Lugo je prosečna ekipa, teško će izboriti opstanak, ali ovde imaju šansu. Naime, bolje su igrali nego što poslednji rezultati pokazuju, plus, ako ne bude ranog gola, Albasete će verovatno biti zadovoljan bodom. Bore se za plej-of, ali klub trenutno nema ni finansije, ni ambicije da zaigra posle mnogo godina među najboljim španskim ekipa. Miriše na remi na "Belmonteu", podrazumeva se da neće biti mnogo golova, a ne bi ni preveliko iznenađenje bilo da gosti sa severa postignu gol i odnesu bodove. Segunda je nepredvidiva, obično se u ovakvim mečevima, ako nema rane odluke klubovi zadovolje remijem.  

8183 Mafra - Oliveirense x&0-2 (6.70)

Mafra je favorit, ali samo zbog činjenice da gosti sa Atlantika slabo igraju na putovanjima. Ali sa druge strane, u predgrađu Lisabona nije neka atmosfera, stadion ima tek 1000 sedišta, nema pritiska, a ni žuto-zeleni nemaju neke ambicije. Oni su, sećate se verovatno, igrali polufinale kupa, najbitnije im je da izbegnu nervozu u drugom delu sezone, svaki bod je bitan. Slično razmišlja i rival, verovatno bi na kraju svi potpisali bod, jer bi tako ostali na bezbednoj udaljenosti od najugroženijih ekipa. Oliveirense je dobio kod kuće Mafru, ali rekli smo da bolje deluju na svom "Osoriju", ovde bi mogli do velikog boda i mirnije druge polovine šampionata.  

8311 Hapoel Haifa - Hapoel Beer Sheva 2-2&2+ (3.10)

Ako gosti postignu gol u prvom poluvremenu, verovatno će lako privesti meč kraju. Hapoel iz Ber Ševe je svakako jedna od najboljih ekipa u Izraelu, vicešampioni su i mada zaostaju za vodećim Makabijem iz Haife, žele da stignu drugoplasirani Makabi Tel Aviv i probaju da završe u LE. Ber Ševa je deo Negev pustinje na jugu države, "Kamile" imaju iskusnu ekipu, ali su jesena platili ceh igranja u Ligi Konferencija. Sada su odmorniji i iako imenjak iz Haife nije loš tim, ne zaboravite da Ber Ševa deli lekcije na strani, da su sakupili najviše bodova u gostima, da tradicionalno dobro igraju protiv ovog rivala. Probaćemo sa pobedom ekipe koja u svojim redovima ima par iskusnih Portugalaca Heldera i Andre Martinsa, neguje ofanzivan fudbal. Ako načnu "Ajkule", mogli bi da dobiju i ubedljivo.

Ne propustite