AdmiralBet predlaže - Nant zove

Autor: Nemanja Janošev
sreda 08.02.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv okršaj u Francuskoj.

Povezane vesti

1854 Sunderland - Fulham 0-1I&1-2II (2.40)

 

Ponovljeni meč četvrte runde FA kupa, bilo je 1:1 u Londonu, "Crne Mačke" nikada nisu lak rival na severu pred bučnim navijačima. Posle promocije u Čempionšip nisu bez šansi da se dokopaju baraža. Za vikend su uzeli bod Milvolu, Fulam će verovatno slaviti, ali nisu efikasni u poslednje vreme i ovo bi mogla da bude baš tesna utakmica.

 

1163 Angers - Nantes draw no bet 2 (2.04)

 

Nant je osvojio kup, preživeo jesen u Evropi, čeka ih Juve u narednoj rundi LE, u prvenstvu im ne ide, baš kao ni Anžeu. Branilac je ipak bolja ekipa, remi ili pobeda za "Kanarince" je najverovatniji ishod, ukoliko bude nerešeno, to vam čuva opkladu.

 

1682 Famalicao - BSAD 1 (1.53)

 

Famalikao je favorit u osmini finala kupa, pre svega u višem su rangu, tu Mendeš pakuje talentovane igrače, pa opstanak nije doveden u pitanje. BSAD je jedna od varijanti bivšeg Belenensesa koji je ispao iz lige, imali su problema sa finansijama, sada tavore, teško da mogu da odole na severu zemlje...

 

12445 Alba Berlin - Olympiacos H2 (-5.5) i više od 164.5 poena (3.60)

 

Zvuči komplikovano, ali nije, popularna košarkaška kombinacija, u prvom meču ovonedeljnog programa u ligi, Olimpijakos će gostovati u Berlinu. Alba je dobro počela sezonu, ali je onda potonula, u seriji su pet poraza, u fronclama praktično pa nam se čini da protiv strašnih Pirejaca nemaju šta da traže. S obzirom na stil igre Nemaca, ako izgube, primiće dosta poena, verujemo da Grci dobijaju iznad hendikepa.

Ne propustite