AdmiralBet kombinacije - Nedelja i Nemci

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 10.03.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tu je i derbi u Španiji.

Povezane vesti

1422 Bochum - Freiburg 1X&3+ (2.53)

Bohum je pobedom protiv Bajerna iz Minhena najavio put ka sredini tabele, ali je sa dva ubedljiva poraza u prethodnim kolima vratio sebe u poziciju da strepi za opstanak. U goste im stiže Frajburg sa očajnom serijom rezultata u Bundesligi koju je donekle ublažio prošlonedeljni remi protiv Bajerna. Imajući u vidu da gosti stižu u Bohum nakon obaveza u Ligi Evrope, domaći će mnogo odmorniji dočekati duel i ne bi smeli da pomisle na treći uzastopni poraz. Golovi su zaštitni znak oba tima u prethodnim duelima pa se nadamo da i ove nedelje neće izostati.

1200 Real Betis - Villarreal 1X&3+ (2.37)

Nije slučajno večernji termin nedeljnog programa rezervisan za duel ova dva tima. Reč je o ekipama čiji mečevi su uzbudljivi i igraju se na gol više. Sa osam golova u prethodne dve utakmice, Viljareal putuje u Sevilju timu koji se bori za izlazak na evropsku scenu. Betis je krajem februara ubedljivo pobedio kod kuće Atletik Bilbao 3:1 i veruje da će inspiraciju pronaći protiv „Žute podmornice“ koja je u prethodnim kolima ubedljivo savladala Granadu i Real Sosijedad. Očekuje se da gosti iz okoline Valensije ponovo budu efikasni, ali domaćin ne bi trebalo da dozvoli sebi luksuz da izgubi u trenucima kada mu Real Sosijedad diše za vrat za mesto broj šest.

1424 Bayer Leverkusen - Wolfsburg 1&2-4 (2.02)

Bajer Leverkuzen nastavlja put ka prvoj šampionskoj tituli u istoriji kluba, a idealnu priliku da trijumfalno završe sedmicu imaće u nedelju uveče kada im u goste stiže Volfsburg. Osvajač Bundeslige za sezonu 2008/09 očajno igra ove zime i posle serije loših rezultata stiže u Leverkuzen i sam svestran da će teško izboriti pozitivan rezultat. Pobeda Bajera ne bi trebalo da se dovodi u pitanje, a cenimo da u ovom susretu neće biti više od četiri gola. Alonsov tim će u četvrtak imati gostovanje Karabagu i sumnjamo da će previše zapinjati u nedelju. Dva do četiri gola su sasvim realan domet „Farmaceuta“ u ovom trenutku.

Ne propustite