AdmiralBet kombinacije - Od Čelsija do Boltona!

Autor: Darko Mitrović
petak 05.08.2022.
21:30
Izvor: Sportske.net

Ali, ne zaboravite Australijance, prvi počinju u subotu.

Povezane vesti

1007 Everton - Chelsea 2&GG (3.65)

Everton je imao prilično turbulentno leto, navijači su kivni na vlasnika Moširija, pre svega zbog prodaje Ričarlisona, on je obećao pojačanja, ali sa ovim timom Lampard će imati dosta muka. Protiv svog Čelsija već na početku biće na iskušenjima, ali mu na ruku ide što "Plavci" nisu i dalje spakovali tim za novu sezonu, tačnije, Tuhel nije imao vremena za uigravanje. To se posebno odnosi na odbranu koja je pretrpela velike promene, pa neće biti čudo ako Mendi bude savladan. "Karamele" definitivno mogu da postignu gol protiv ovakvog favorita, ali kvalitet koji ima Čelsi je neuporediv.

1977 Mechelen - Royale Union St. Gilloise 1x&GG (2.45)

Union je vicešampion, svakako da su i dalje bolja ekipa od Mehelena, ali nije baš da puno razmišljaju o ovom meču. Dobili su Rendžerse što je iznenađenje, nose 2:0 na "Ajbroks" ovo je zlatna šansa da se domognu plej-ofa za Ligu šampiona, čak i ako ne uđu u elitu ostaje im LE, premijerno učešće u Evropi bi bio nastavak bajke započete pre dve godine kada se klub iz briselskog kvarta Sen Žiloa vratio u prvu ligu. Izmakla im je titula u plej-ofu, svi smo bili skeptični kada je u pitanju novac sezona, ali protiv Rendžersa su nastavili da pomeraju granice mogućnosti. Biće i malo umorni, razmišljati o revanšu u Škotskoj što bi Mehelen mogao da iskoristi. Golovi se naravno podrazumevaju.

7655 Kalju - Tallina Kalev 1-1&GGII (5.80)

Gosti su pri dnu, druga najgora odbrana lige, i sami znate, u Estoniji se golovi ređaju kao na filmskoj traci. Talina ih je primila čak 38, više od tri po meču i sigurno da će izgubiti na gostovanju u Nomeu. Domaći su godinama u vrhu, umeli su da i protiv najjačih timova iznenade, niko ne sumnja da su sposobni da do vrha napune mrežu tima čiji je predsednik zanimljivo bivši štoper Liverpula, Ragnar Klavan. Kalju je u poslednja tri meča u proseku davao Talini tri gola, ali je autsajder dva puta uspeo da zatrese mrežu popularnih "Pink Pantera". Po našem scenariju, verovatno kada se Kalju bude opustio i jurišao da ih napuni, oni će imati šansu da u nastavku barem stignu do utešnog gola.

7504 Istra - Osijek x-2&0-2 (8.00)

Rizikovaćemo iako Osijek ne liči na sebe. Veliki je pritisak na treneru Bjelici, Slavonci koji su i ove godine pretili napadom na titulu su imaju samo četiri boda iz tri meča. Ovo je prilika da poprave utisak, gostuju Istri koja već deluje kao materijal za ispadanje posle tri startna poraza. Naravno da to ne mora ništa da znači, ali ova ekipa je i bila viđena kao jedan od glavnih kandidata za ispadanje. Od 2009. su u ligi, prošle sezone su bili mesto iznad crte, ali je Hrvatski Dragovoljac ispao još u prvom delu sezone, pa nije bilo bojazni u status. Ove će sezone biti napetije, Osijek bi trebalo da dobije na ovom gostovanju, možda u nastavku, ne verujemo da će biti puno golova, jer će se Istra braniti svim silama na svom stadionu u želji da što duže održi početni rezultat.

5868 Bodo Glimt - Odd 1-1&2+pp (3.15)

Moramo da pratimo formu norveškog šampiona. Praktično su već u plej-ofu Lige šampiona pošto su rasturili Žalgiris u prvom meču, revanš naredne nedelje biće samo izlet u Litvaniju posle 5:0. Sada mogu da se posvete šampionatu gde su pohvatali konce nakon slabijeg starta i približili se Moldeu, mada razlika nije mala. Verovatno će probati da završe brzo posao protiv Oda, tima koji koji je u sredini, ali bliže dnu, nije još gotovo kada je u pitanju opstanak, najviše zbog loše forme u poslednje vreme. Od je dugi niz godina bio poznat kao tim koji je mnogo opasniji kod kuće, ove sezone se dobro brane na strani, ali Bodo je jednostavno prejak, u velikom naletu, strašnoj formi i možda sve bude gotovo u prvom poluvremenu.

7522 Pohang - Gangwon 1&2-4 (2.65)

Stilersi su čini se izgubili trku sa Ulsanom, pa i Džeonbukom, mada sledi plej of. Naime, Pohang je posle remija protiv Jejua, kod kuće izgubio i od Seula i praktično su dozvolili rivaima da naprave prednost. Prošle nedelje su protiv Gimčona na gostovanju podigli glavu, ali verovatno je kasno. Na svojoj "Čeličani" su favorit protiv Gangvona koji bolje igra nego prošle sezone kada je opstao u poslednjim kolima. Ipak, verujemo u trijumf Pohanga koji bolje igra kod kuće, ne postižu mnogo golova, ali imaju najbolju odbranu u ligi. Verovatno gosti neće uspeti da zatresu mrežu Stilersa, 2:0 ili 2:1 je najverovatniji rezultat. Poslednji put kada su timovi igrali bilo je 3:1 za Stilerse...

5834 Adelaide Comets - Adelaide U21 1&4+ (2.70)

Ovoga puta u australijskim nižim ligama idemo u Adelajd, domaće Komete će ugostiti rezervni tim Adelajda, kao i obično golovi su u prvom planu, ali domaćinu je meč važniji oni se bore za mesto u plej-ofu za promociju. Klinci Adelajda nisu daleko, ali za njih je ovo pripremno takmičenje, ne mogu u viši rang, pa igraju opušteno i na gol više. Komete su najbolji domaćin lige, ovaj relativno mladi tim je pre desetak godina iz trećeg pokušaja stigao do ovog ranga, sada žele više. Videćemo da li mogu da se pobedom učvrste na trenutnoj poziciji, veliki su favoriti, a opet rezerve Adelajda vrlo retko ne uspevaju da zatresu mrežu rivala na gostovanjima.

5974 Bolton - Wycombe x2&GG (2.65)

Ako se sećate najave nižih engleskih liga, i tada smo kontatovali da je Vajkomb potcenjen. Vonderersi su preslišali Barton u prvom kolu i nije toliko rezultat, koliko igra impresionirala, dali su tri gola, mogli su još toliko. Ekipa koja je pre dve godine bila u Čempionšipu ne odustaje od svog napadačkog opredeljenja i sigurno da ne dolaze u okolinu Mančestera da bi se branili. Bolton je odigrao nerešeno u gostima protiv Ispviča i oni žele u viši rang, da bi stigli do baraža mora se pobeđivati kod kuće. "Troteri" su prošle godine izgubili oba meča protiv "Plavaca", i sada je po nama Vajkomb bliži pobedi. S obzirom na njihov pristup, biće golova.

Ne propustite