AdmiralBet kombinacije - Od LŠ preko LE do MLS i Čempionšipa

Autor: Milovan Longinov
utorak 03.10.2023.
10:30
Izvor: Sportske.net

Izaberite svoju...

Povezane vesti

1075 Middlesbrough - Cardiff 1&2-4 (2.55)

 

To je ono što smo tražili od Midlsbroa, dve vezane pobede, konačno pokazuju da su za gornji dom, a ne za borbu za opstanak. Sa druge strane, Kardif je u fantastičnoj formi, četiri vezane pobede, ali je pitanje da li su sposobni da zabeleže i novu na "Riversajdu". Istorija kaže da Kardif baš teško izlazi na kraj sa ovim timom, imali su problema, zapravo, u poslednja četiri susreta, tri puta su gubili. Golova bi trebalo da bude, jer i jedni i drugi imaju malo problema u odbrani, Midlsbro nije sačuvao svoju mrežu na svom stadionu čak osam mečeva uzastopno. Još jedna bitna stavka, Midlsbro ne gubi ove utakmice sredinom nedelje, pa je jasno zašto tipujemo na njih, očekujemo prekid serije gostiju.

1077 Stoke - Southampton 1X&2-3 (3.10)

 

"Sveci" igraju u serijama, posle četiri vezana neuspeha, stigli su do pobede u prethodnom duelu i sada u dobrom raspoloženju dočekuju narednog rivala, ekipu Stouka. Jedan od najstarijih aktivnih fudbalskih klubova na svetu ima sjajnu podršku na svom stadionu, ali nemaju dobar skor protiv ovog protivnika. "Potersi" su od poslednjih 13 mečeva dobili samo dva, ali sada imaju čemu da se nadaju, čak su i blagi favoriti za pobedu. Razlog možda leži i u činjenici da igraju sjajno sredinom nedelje, za razliku od Sautemptona koji nema jaku klupu i koji je ostao bez velikog broja bitnih igrača za ovu sezonu. Naša očekivanja su remi ili pobeda domaćina, uz 2-3 gola

7535 Philadelphia Union - Atlanta United X2&2+ (2.40)

 

Ozbiljna forma Atlante koja je sve bliža svom prvostepenom cilju, a to je plasman u plej-of, to više niko i ne dovodi u pitanje jer ih samo čudo deli od tog plasmana. Filadelfija takođe, imala je odličan učinak do sada, ali neverovatno zvuči da su zabeležili pet uzastopnih remija. Gosti su u poslednje tri utakmice postigli 10 golova, igraju veoma otvoreno, nešto malo manje otvoreno kada su u gostima, ali svakako su golovi obavezni kada oni igraju svoje mečeve. Filadelfija je odigrala jedan meč bez golova u tih pet remija, protiv aktuelnog šampiona kada nije bilo niti jednog udarca u okvir gola, kao da nikome tada nije bilo do fudbala. Sada će biti malo drugačije, ekipe su opuštenije jer je praktično plej-of obezbeđen, pitanje je samo pozicije. Naš tip je da bi gosti mogli da iznenade jer su u boljoj formi, ali ostavićemo "prostora" za remi.

7538 Chicago Fire - Inter Miami 1X&3+ (2.25)

 

Podgrevaju se priče u Interu iz Majamija za narednu sezonu, sve se više priča o Modriću kao igraču koji bi mogao dodatno da pojača već pojačan tim koji je predaleko od plej-ofa ove sezone zbog očajnog učinka na startu sezone. Ipak, pobeda protiv Čikaga bi značila mnogo, mogu do tog željenog devetog mesta koje vodi o plej-in, možda im je ovo i poslednja šansa da urade nešto ozbiljno. Ono što treba napomenuti jeste da je Mesi povređen i da će preskočiti i ovu utakmicu, izvesno ga nećemo gledati do kraja sezone. Bez njega su prosečan MLS tim, Čikago sa druge strane, vidi svoju šansu da stigne do pobede i do tog plej-ina, igrali su odlično protiv Njujork Red Bula, i imaju čemu da se nadaju i sada. Realnost je pobeda domaćina ili remi, uz golove koje očekujemo, makar 3.


5376 FC Copenhagen - Bayern Munich 2-2&0-4 (2.45)

 

Pisali smo baš o potencijalnoj opasnosti po Kopenhagen pred dolazak Bajerna, izgubili su od Mitjilanda i to je bilo za mnoge iznenađenje, ali jednostavno je, u 80% slučajeva pred velike mečeve, prosečna evropska ekipa kakva je Kopenhagen, odigra slabo "pripremnu" utakmicu. Bajern je apsolutni favorit, bez obzira na dobar rezultat danskog tima u Turskoj gde je zabeležen remi protiv Galatasaraja. Sada će juriti makar bod, Bajern je imao težak susret protiv Lajpciga, moguće je da će Tuhel oprobati neke igrače pred kraj susreta koje nije do sada, pa verujemo u rezultat koji nije previsok. Svakako, očekujemo pobedu gostiju, 2-3 gola u mreži domaćina su realnos

5380 Manchester united - Galatasaray 1X&3-4 (2.60)

 

Sve je izgledalo kako treba, konačno, "Đavoli" su vezali dve pobede, jedna od njih je bila i protiv Kristal Palasa, ali uzalud. Pročitani su bili fudbaleri Mančester junajteda i doživeli su i četvrti poraz u Premijer ligi, što znači da apsolutno nemaju više prava na kikseve. Unutrašnja dešavanja u klubu su razlog slabih igara, a sada im u goste dolazi prvak Turske, države koja je u velikom fudbalskom razvoju i koja preti da za par godina stigne među šest, sedam najjačih liga Evrope. Galatasaraj ima strašan tim, Zaha i Ikardi iza sebe imaju gomilu najjačih utakmica, više od pojedinih igrača Mančester junajteda, pa će nesumnjivo biti veoma teško domaćinu da stigne do pobede. Ono u šta verujemo su golovi, i jedna i druga ekipa ima napadački potencijal, Mančester mora da dokaže posle slabog izdanja za vikend da može da daje golove, Galata ih jednostavno redovno daje. Konačan ishod je teško predvideti, ali možda treba dati blagu prednost domaćinu jer im baš gori pod nogama.

5386 Porto - Barcelona X2&0-3 (1.89)

 

Porto je izgubio derbi protiv Benfike, igrali su veliki deo utakmice sa igračem manje zbog neopreznog starta, uspevali su takvi i da pariraju rivalu koji je, na njihovu žalost, imao Di Mariju koji obožava derbije. Zbog toga u ne tako dobrom raspoloženju dočekuju jednog od favorita, Barselonu, koja je u solidnoj formi, videli smo ih protiv Atverpena kada su postigli čak pet golova, protiv Selte su bili dovoljno dobri, ali su protiv Majorke morali više. Dobro su pripremljeni i čini se da bi ovaj meč mogao dosta toga da odluči kada se radi o konačnom plasmanu u grupi, odnosno kada se radi o borbi za prvo mesto. Barsa je blagi favorit, to je jasno, ali ne sme se potceniti Porto. Očekujemo golove, ali ne previše, ne verujemo da će biti više od 3.

5479 Toulouse - LASK Linz 1X&2-4 (1.86)

 

Izuzimajući pobedu protiv Nanta na strani na samom početku sezone i odmah nakon toga remi protiv Pari Sen Žermena, Tuluz nije imao dobar početak, kao da su se opustili posle toga i čekali smo sve do vikenda za nama na novu pobedu ovog tima kada su savladali Mec. Ohrabreni ulaze u duel protiv LASK-a, koji je izgubio prvi meč u grupi od Liverpula na svom terenu i imaju čemu da se nadaju u Francuskoj, ali će se pitati domaćin koji je kvalitetniji tim. LASK je poražen tokom vikenda od Volfsbergera, traže način da izađu iz krize i možda ga pronađu u Evropi, ali samo pod uslovom da Tuluz pruži slabiju partiju. Ukoliko i jedni i drugi budu na visokom nivou, realnost je da bude 2-4 gola na ovom meču.

5489 AS Roma - Servette 1&2-4 (1.78)

 

Promenljiva forma Rome, videli ste ih protiv Empolija kada su spakovali sedam golova protivniku, dobili su i Šerif, a onda dva slabija rezultata. Konačno, dobili su Frozinone tokom vikenda, trgnuo se konačno Dibala za kog je Murinjo govorio da nije pri sebi, konačno i tandem sa Lukakuom izgleda kako treba. Servet je ekipa koja je odlično počela sezonu, malo je falilo i da ih gledamo u Ligi šampiona, ali su onda krenuli slabi rezultati. Protivnici sličnog kvaliteta su ih pobeđivali, Slavija iz Praga je poslednja koja je to učinila, dobio ih je i Jang Bojs na strani, izgubili su od Lucerna... Roma je apsolutni favorit u ovom meču i ako budu na svom nivou, u šta ponekad sumnjamo, neće biti nikakvih problema. U suprotnom, treba očekivati meč koji će odlučiti detalji, ali teško da će Murinjo sebi dozvoliti da izgubi ovakvu utakmicu.

5488 Real Betis - Sparta Prague 1&2+ (2.08)

 

Ozbiljna forma Sparte iz Praga, uspeli su da u derbiju tokom vikenda savladaju Viktoriju Plzenj, pa u dobrom raspoloženju putuju u Sevilju gde će u goste odličnom Betisu koji je rutinirao Valensiju u prethodnom meču 3:0. Ima Betis dovoljno igrača koji mogu da uskoče kada je to bitno i kada treba odmoriti ekipu, svakako su favoriti u ovom meču, i pored odličnih rezultata Sparte. Razlog su jače utakmice, Sparta je i protiv Arisa iz Limasola pokazala par slabosti, Betis će to znati da iskoristi i verujemo u pobedu domaćina koji ove sezone u Ligi Evrope ima visoke ambicije. Golovi su takođe realnost, i jedni i drugi igraju veoma ofanzivno, teško ćete pronaći utakmicu u kojima nisu postizali golove.

 

 

Ne propustite