AdmiralBet kombinacije - Projekat koji ne ide po planu zicer?

Autor: Nemanja Janošev
sreda 08.02.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv par u Francuskoj.

Povezane vesti

 2775 Cancun - Atlante x2&1-3 (1.83)

Kankun je više poznat po sjajnim plažama nego fudbalu, lokalni drugoligaš ima poznato lice na klupi, baskijsku legendu Injiga Idijakeza. Nekadašnji napadač Sosijedada krči put u trenerskoj karijeri, preuzeo je "Iguane" koje su u najboljem slučaju prosečne. Na startu prvenstva imaju pobedu u pet mečeva, čini će da će teško srušiti mnogo poznatiji Atlante iz prestonice. "Los Azulgranas" su bili najbolji drugoligaški tim prethodnih sezona, ali su zbog komplikovane tabele, odnosno trogodišnjeg koeficijenta ostali u nižem rangu. Poraženi su na prva dva gostovanja u novoj sezoni, primili su pet golova, ali Kankun nije tako moćan tim. Gosti uglavnom dobro igraju na ovom gostovanju, od kada je Kankun nasledio Kafatalerod Čijapas, drugi klub iz Kankuna (preuzeli su njihovu licencu), pa ne verujemo da će izgubiti. 

1161 Paris FC - Annecy 1x&0-2 (2.10)

Sudar drugoligaša u kupu Francuske. Pariz ima neočekivano lošu sezonu, pričalo se o napadu na elitu, podržani su novcem iz Bahreina, imaju iskusan tim, poslednji je stigao Sanogo iz Zvezde, u timu su još nekoliko iskusnih Afrikanaca, ali su bliži dnu nego vrhu tabele. Neće ispasti, samo, podsetimo da su Parižani bili četvrti prošle godine i nisu uspeli da se dokopaju najvišeg ranga i eventualnog gradskog derbija sa Pari Sen Žermenom. Što se Anesija tiče i oni su u sredini, teško gube, igraju defanzivno, pomalo čudno deluje poraz od Sent Etjena na "Žišaru" od 3:2. Braniće se, ušli su u ligu ove sezone, dolaze sa severa, sa italijanske granice podno Alpa. Imaju iskusnog Pajoa koji je dugo igrao za Sent Etjen i Mec. Sezona ide bolje od očekivanja, a četvrtfinale kupa bi bilo šlag na tortu.

3714 Nea Salamis - Anorthosis 1x&1-3 (2.08)

Kvota na "Crveno-bele" iz Larnake je po nama prevelika, razlog je ime Anortozisa koji je ove sezone daleko ispod očekivanja. Domačin je stigao iz druge lige prošlog leta, ali to je klub koji je proveo više od pedeset sezona u eliti. U poslednje vreme su sjajni, dobili su pet utakmica u nizu. Kao i večina prvoligaša sa "rajskog ostrva" inaju veliki broj stranaca, veteran Manđek je igrao za Kamerun, Klimovic za Belorusiju, imaju još par reprezentativaca afričkih zemalja, Da su u strašnoj formi, pokazuje i pobeda nad Pafosom u gostima u prošlom kolu. Nismo sigurni da Anortozis ima kvalitet u ovom trenutku na "Amohostosu".

Ne propustite