AdmiralBet kombinacije - PSV razbija Monako?

Autor: Nemanja Janošev
utorak 09.08.2022.
16:30
Izvor: Sportske.net

Odlična kvota na "filipsovce".

Povezane vesti

5306 Ferencvaros - Qarabag 1x&0-1 (4.20)

Ovde igraju dva rezultata, 1:0 i remi bez golova, prvi meč je završen remijem 1:1 i verujemo da nas čeka prava partija šaha. Mađari su poznati kao tim koji ume da igra na rezultat, često i u domaćem šampionatu gde su dominantni pobeđuju u nastavku, sigurno da će za "Fradi" prioritet biti da zaštite svoju mrežu. Karabag je eliminisao Cirih u prethodnoj rundi, pre toga su rasturili Leh i mada je protiv švajcarskog šampiona, najbolji tim Azerbejdžana odigrao dva efikasna meča, sada je naišao na potpuno drugačijeg protivnika. Ko zna, možda završi bez golova u Budimpešti, mada mi verujemo da će "Zeleni" postići gol za prolaz u plej-of fazu.

5302 PSV - Monaco 1&3+ (3.90)

Holanđani su rasturili Ajaks u Superkupu, dobili su i slabi Emen za vikend, a meč u kneževini je završen remijem. I pre te utakmice smo tvrdili da poletni tim iz Ajndhovena ima definitivno šansu da eliminiše trećeplasirani tim francuskog šampionata. Imaju mlad tim, nekoliko strašnih igrača poput Gakpoa, Gusa Tila, vratio se iskusni Luk de Jong, zaista napadači potencijal je ravan Ajaksovom. S obzirom na kvalitet, domaći teren, bolju formu, PSV je bliži odlasku u poslednju rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, uz to Monako je poznat kao ekipa koja sporije ulazi u formu na startu sezone. 

5412 Shkupi - Shamrock Rovers x2&GG (2.30)

Makedonski prvak je poražen u Dablinu sa 3:1, rezultat nije nimalo naivan i po nama, teško će proći u naredno kolo. Ovaj mali klub je eliminisao gibraltarski Linkoln, ali su izgubili na "Steni", ispali su od Dinama, a čini se da mnogo slabije igraju u gostima. Ipak, Šamrok je jedini profesionalni irski tim, oni su daleko od nekadašnjeg statusa amatera i imaju dobar tim, ali su na nesreću naleteli na prejaki Ludogorec. Nekako nam se čini da će imati priliku i da pobede u Makedoniji, njihovi rezultati prethodnih godina u Evropi pokazuju da su napredovali i da nisu klasičan tim iz Republike Irske, odnosno da umeju da se prilagode i rivalima sa drugačijim stilom.

8510 Gzira - Wolsfberger 1x&GG (3.75)

Svakako da je u Koruškoj bilo veliko iznenađenje što je meč završen rezultatom 0:0. Gziru smo upoznali kada su eliminisali Radnički, sada imaju dobar rezultat, braniće se, jer Austrijanci su bolja ekipa u to nema sumnje. Ali, na strani domaćina je bitan faktor, ogromna vrućina, srčanost, pa i podrška sa tribina. Kada pogledate kvote, teško da je Volfsberger baš toliki favorit uz sve nabrojane razloge. Uz to, austrijski tim nije u nekoj formi, primili su za vikend pet golova od Linca i svakako da ovaj meč za njih ne dolazi u pravo vreme.

1741 Accrington - Tranmere x2&3+ (3.50)

Verujemo da ekipa iz Liverpula može nešto da izvuče u Liga kupu na gostovanju Akringtonu. Domaćin dolazi iz Lankašira, par godina u trećoj ligi, prošle sezone su završili u sredini tabele- Poznato su po napadačkoj igri, ekipu već desetak godina vodi Irac Džon Kolmen, sa njima je pre četiri godine uspeo da se dokopa višeg ranga. Stenli je od 2006. u engleskoj fudbalskoj piramidi. Tranmer je po tradiciji treći klub iz Liverpula, nikada velikan, sada su pali u četvrtu ligu, ali nema velike razlike između ova dva ranga u kvalitetu. Iako je Akrington krenuo dobro, njihov cilj je da se eventualno bore za Čempionšip, pa možda kup nije prioritet.

1461 Munich 1860 - Meppen 1&GGII (4.95) da

"Lavovi" u sezonu kao i svake godine ulaze sa ambicijom da se vrate u Cvajtu. Slavni klub iz Bavarske doživljava teške dane, već šestu godinu su u trećem rangu. Prošle godine je Minhen bio četvrti, nisu uspeli, sada će probati ponovo. Na klupi je Majkl Kolner već par godina, veruju mu, nemaju ni loš tim, startovali su pobedama u Drezdenu i protiv Oldenburga kod kuće. Sada na maleni i stari "Grunvalder" stiže Mepen koji je mnogo manje poznat, ali se drži u trećem rangu. Obe ove ekipe su napadačke, verujemo da će Minhen nastaviti seriju, ali bi gosti iz Donje Saksonije mogli da postignu gol. U pet mečeva između ovih timova od početka decenije, odnosno od kada su i jedni i drugi trećeligaši uvek su oba tima tresla mrežu.

7948 Norrby - Brage x2&0-3 (2.30)

Norbi je u očajnoj seriji, pali su u donji dom posle nekoliko iznenađujuće slabih rezultata, a primili su deset golova u tri meča. Sada im u goste dolazi tvrdi Brage koji se van svih prognoza bori za elitu. Gosti su drugi na tabeli, mesto koje donosi direktnu promociju, imaju šansu da još odmaknu Bromapojkarni (Halmštad je neprikosnoven). Klub iz Borlanga od 1993. nije bio u prvoj ligi, a pre tri sezone su se vratili u drugi rang. Prošle godine su iako ne baš dobro plasirani stiglo do plej-ofa za promociju, nisu uspeli, ali sada bi direktno mogli u Allsvenskan. Čini nam se da je kvota nerealna, Brage teško prima golove i mogao bi da osvoji makar bod na gostovanju u Borasu. Ovo je neka vrsta regionalnog derbija, ali ne menja stvar, Brage je bolji tim.

8353 Tombense - Vila Nova 1x&I<II (3.35)

Kvota je dobra, ova opklada znači da Tombense neće izgubiti i da ćemo videti više golova u drugom poluvremenu. Ne možemo da vidimo Vila Novu kako odnosi bodove sa gostovanja u Tombosu, jer na "Almeidau" u Minas Žeraisu retko ko pobeđuje. Tačnije niko nije odneo čitav plen protiv "Crvenih". Oni su pali na šesto mesto, posle očekivanog poraza od lidera Kruzeira u Belo Horizonteu, ali će probati da naplate gostima iz Gojasa. "Tigrovi" se bore za opstanak, nemaju pobedu van svog stadiona, možda mogu da održe 0:0 na poluvrememu, ali bi tri boda trebalo da ostanu u Tombosu.

Ne propustite