AdmiralBet kombinacije - Šansa za dobitak od Birmingema do Sao Paula!

Autor: Ivan Cvetković
petak 20.09.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je naših 10 predloga za vikend.

Povezane vesti

1451 Paderborn - Hannover 1X&0-3 (2.16)

Premda je Hanover bolje pozicioniran na tabeli, fudbaleri Paderborna kao blagi favoriti dočekuju predstojeći okršaj u šestom kolu Cvajte. Gosti iz Hanovera od starta sezone nisu pobedili na gostujućem terenu, a teško da se mogu bodovima nadati i u najrazvijenijoj regiji Nemačke gde će ovoga petka biti gosti. Razlog više da verujemo u trijumf domaćina je podatak da su slavili u poslednjih šest međusobnih duela kod kuće pa je jasno ko je bliži osvajanju tri boda. Naš predlog je da ipak ne reskirate previše, već da odigrate duplu šansu na Paderborn u kombinaciji sa maksimalno tri gola na meču. Trend malog broja pogodaka u njihovim međusobnim duelima trebalo bi da se nastavi i sada.

9889 VPS - HJK Helsinki X2&1-3I&1-3II (2.36)

Najjači šampionat Finske ušao je u sve zanimljiviju fazu, a plej-of mečevi nose sa sobom posebnu dozu uzbuđenja. Ovoga petka posebno će biti zanimljivo u Vasi gde će domaći VPS dočekati prestonički HJK Helsinki. Mečevi ovih klubova obiluju golovima u poslednje vreme što je trend koji se uklapa u sklonost rivala da olako postižu i primaju golove. Gosti iz prestonice su favoriti budući da u Vasu stižu sa čak 12 bodova prednosti u odnosu na domaćina. Stoga je naš predlog da date prednost gostima tako što ćete odigrati duplu šansu na njih u kombinaciji sa velikim brojem golova. Naš predlog je da tu bude od jednog do tri gola po poluvremenu.

1150 Thun - Bellinzona 1X&GG (2.05)

Tun je jedini tim u drugoj ligi Švajcarske bez ijednog poraza pa i ne čudi što je nakon šest kola lider na tabeli sa pristojnom razlikom u odnosu na prve pratioce. Ovog petka očekuje ga nimalo lagana utakmica protiv Belincone, koja igra promenljivo u gostima, ali i te kako može da načini iznenađenje kada je otpišeš. Računajući i prijateljske, Tun je slavio u poslednja četiri međusobna duela kao domaćin pa bi taj trend trebalo da se nastavi i ovog petka. Ipak, opreznosti nije naodmet pa predlažemo duplu šansu na domaćina uz golove na obe strane.

1004 Aston Villa - Wolves 1&1+I&2+ (2.16)

Premda su mečevi u domaćem prvenstvu nakon evropskih obaveza mač sa dve oštrice, tim Unaija Emerija sve bolje izgleda na terenu, a ubedljiv trijumf na gostovanju ekipi Jang Bojsa u Ligi šampiona dovoljan je pokazatelj da Aston Vila raste kako sezona odmiče. Sjajan start na međunarodnoj sceni dodatno će privući publiku ove subote u Birmingemu gde će gostovati skromni sastav Vulverhemptona. Umeli su Vulvsi u bliskoj prošlosti da pokore „Vila park“, ali domaćin je daleko ozbiljniji otkad je Emeri u klubu. Krajem marta bilo je 2:0 za Vilu, verujemo da će nešto slično biti i ovoga puta pa predlažemo keca u kombinaciji sa golovima.

9752 Corinthians - Atletico GO 1&2-4 (2.24)

Osokoljeni trijumfom u Fortalezi 2:0 u prvom meču četvrtfinala Kopa Sudamerikane, fudbaleri Korintijansa ove subote nastavljaju domaći šampionat utakmicom na svom stadionu protiv Atetiko Gojaniensea. Gosti iz brazilske savezne države Gojas nakon 26 kola zauzimaju poslednje mesto u Seriji A i očekuje ih žestoka borba za očuvanje elitnog statusa. Ni Korintijans se ne može pohvaliti blistavom situacijom u domaćoj ligi, ali je u daleko boljoj poziciji od rivala. To će mu dati veliki podstrek da pred revanš protiv Fortaleze načini još jedan trijumf ove nedelje. Verujemo u pobedu domaćina u kombinaciji sa solidnim brojem golova.

9942 Zenit Petersburg - Fakel Voronezh 1-1&2-4 (2.62)

Nakon rutinskog trijumfa u ruskom kupu protiv Rubina iz Kazanja, lider Premijer lige Rusije Zenit ove subote ne bi trebalo da ima težak zadatak da savlada klub sa najslabijom gol-razlikom u šampionatu. Jasno je da je tim iz Sankt Petersburga ogroman favorit da stigne do treće uzastopne pobede u prvenstvu Rusije, a ujedno i da produži niz trijumfa protiv gostiju iz Voronježa. Ubedljiv trijumf krajem jula u međusobnom duelu na „Gazprom areni“ i uzlet forme Strahinje Erakovića i saigrača nagoveštavaju tačnost naše prognoze. Pošto je kvota na ekipu Sergeja Semeka prilično mala predlažemo da odigrate „duplu pobedu“ Zenita u kombinaciji sa golovima.

1857 Ujpest - DVTK 1&3-6 (2.87)

Slavni tim iz Budimpešte je najefikasniji domaćin u ligi, što je potvrdio trijumfima protiv Fehervara i Debrecina. Ove subote im u goste stiže solidni sastav DVTK koji je u seriji od tri pozitivna rezultata. Gostovanje u mađarskoj prestonici za svaki tim iz „unutrašnjosti“ nosi posebnu draž, ponekad i malo više respekta prema domaćinu što je bio slučaj početkom maja kada je Ujpešt slavio sa ogromnih 7:0. Premda su gosti početkom sezone pokazali da umeju da iznenade na strani, verujemo da ovaj put to neće biti slučaj pa predlažemo keca na Ujpešt uz veliki broj golova. Mi smo se odlučili da to bude od tri do šest, mada je svaka kombinacija u tom smeru poželjna.

9712 Instituto Cordoba - Barracas Central 1&0-2 (2.98)

Tim iz Kordobe je bez sumnje veliki favorit protiv fenjeraša u argentinskom šampionatu, ali budući da gosti igraju prilično tvrdo predlažemo da odigrate na izuzetno mali broj golova. Više od dva gola u mečevima Barakas Sentrala na strani viđeno je još sredinom juna pa verujemo da će se taj trend nastaviti i ovoga vikenda. Na poslednjih pet gostovanja ovog kluba viđeno je prosečno manje od jednog gola po meču što ide u skaladu sa međusobnim duelima rivala. Instituto je favorit i verujemo da će slaviti, ali efikasnom meču se teško možemo nadati.

9809 Randers - Midtjylland 2&2-4 (3.30)

Bilo da je reč o utakmicama kod kuće ili na strani, aktuelni danski šampion se može pohvaliti najboljom formom u ligi kada je reč o poslednjim kolima. Sada putuju u Randers koji u poslednje vreme igra toplo-hladno na svom stadionu uz ne baš naročito efikasne mečeve. Gosti iz središnjeg dela poluostrva Jilnad već dugo nisu izgubili u Randersu pa će sve učiniti da tradiciju nastave i ove nedelje u jednoj od interesantnijih utakmica 9. kola Superlige Danske. Predlažemo vam dvojku u kombinaciji sa golovima. Neka to bude od dva do četiri pogotka na meču.

1303 AS Roma - Udinese X2&0-3 (3.02)

Sa negativnom gol-razlikom i bez ijedne pobede, Roma je najveće razočarenje od starta sezone u Seriji A. Ove nedelje im u goste stiže Udineze koji je tekuću rundu dočekao kao lider na tabeli i uz Napoli je jedini tim koji je ostvario tri pobede u nizu. Premda „Vučici“ leži Udineze na njenom „Olimpiku“, utisak je da su gosti bliži pozitivnom rezultatu nego što je Roma favorit da stigne do prvog trijimfa u sezoni. Za one koji su skloniji rizicima, ovaj par bi mogao da bude unosan pa predlažemo duplu šansu na Udineze uz najviše tri gola na meču. Kvota je odlična!

Ne propustite