AdmiralBet kombinacije - Sent Gaken siguran, "bomba"u Austriji!

Autor: Lazar Nikolić
subota 01.04.2023.
12:30
Izvor: Sportske.net

Hvatamo prelaz u Segundi.

Povezane vesti

2114 St Gallen - Zurich 1&3+ (3.25)

Rekli smo već jesenas kada je Cirih, šampion Švajcarske bio na pogrešnoj strani tabele, zakucan za dno da to neće večno trajati. Prenuli su se, pomerili sa poslednjeg mesta, ali nisu prebrinuli sezonu, poslednji Sion ima pet bodova manje. Cirih će na istok zemlje, Sent Galen je dugo bio prvi pratilac Jang Bojsa, ali su pali na tabeli. Ipak, čini nam se da su potcenjeni u ovom meču, jer "Zeleni" su ne samo ove sezone uvek mnogo jači kod kuće. Dva puta su remizirali u poslednjim mečevima, ali ni Cirih ne blista u gostima. Probaćemo sa pobedom ekipe koja je letos najavila veliku krizu Ciriha na startu šampionata. Do ove sezone, dueli između ovoh rivala na "Kibinparku" su donosili pravu poplavu golova.

6760 Ajax 2 - Dodrecht 1-1&3+ (3.00)

Ajaksovi klinci su slabiji nego prošlih sezona, dosta igrača je prekomandovano u prvu ekipu, otišao je i trener Džoni Heitinga koji je preuzeo seniorski tim "Kopljanika". Ali rezultati mlade ekipe nisu važni, nema ispadanja, cilj je afirmacija, oni su, verovatno znate, mnogo "napaljeniji" kod kuće. U timu ima dosta mladih reprezentativac Holandije, Van Dongen je klinac koji obećava, tu je i naš Mateja Milovanović koji nastupa za srpske omladince. Rival Dodreht je loša ekipa, u seriji su poraza na strani, pretposlednji su na tabeli, klub sa zapada Holandije je samo jednom u trideset godina bio u prvoj ligi i odmah ispao. Jesenas je Ajaks dobio sa 4:3, a po pravilu ovaj meč donosi brdo golova. Očekujemo pobedu domaćeg tima, vreme je, da iako opterećeni neiskustvom demonstriraju kvalitet.

5030 Beerschot VA - RWD Molenbeek 2&2+ (3.15)

Beršot je vodio trku za povratak u belgijsku elitu, ali su pali, skliznuli sa samo jednom pobedom u poslednjih mesec i po dana na četvrto mesto. Gostujući Molenbek je na poziciji promocije, jedini rival im je Beveren koji takođe igra dobro ovog proleća i ima tri boda manje. Iako Beršot igra kod kuće, Molenbek ima jaku podršku i van Brisela, u pitanju je klub koji prati baš armija navijača na gostovanjima, pa ne može se reći da će teren u Antverpenu koji je obično poluprazan biti neka podrška. Kvalitet, forma, samopouzdanje, sve je na strani lidera, domaći "Ljubičasti" već razmišljaju o odmoru. U oba meča ove sezone su izgubili od Molenbeka, nisu dali gol, pa "dvojka" uz makar dva gola na sočnu kvotu zaista deluje primamljivo.

 PRELAZ

1246 Sporting Gijon - Granada x-x (3.95)

Granada je kod kuće nemilosrdna, što se kaže, ne ostavljaju zarobljenike. Tim iz Andaluzije koji ima ambiciju da se odmah vrati u Primeru pokazuje drugo, ružnije lice na gostovanjima. Neće im biti lako na "El Molinonu" najstarijem stadionu u Španiji. Hihon je daleko od nekadašnji visina, dva Uroša, onaj poznatiji Đurđević i mladi Milovanović igraju za Asturijce koji su u januaru smenili legendarnog Abelarda. Bore se za opstanak, peče ih jesenji poraz od Granade od 5:0, ali kako rekosmo rival je mnogo slabiji u gostima. Granada obično remizira na strani, imajući u vidu poziciju na tabeli, oba tima bi na kraju mogla da budu zadovoljna remijem, a ne bi bilo neočekivano da se završi 0:0. Domaći su takođe specijalisti za podelu bodova.

TAČAN REZULTAT

5706 Racing Club - Uracan 1.p. 0:0 (2.60)

Rasing Klub nije dobro startovao, ali su posle toga ušli u formu i već je ekipa iz Aveljanede u top četiri. Ali, neće biti lako, na stadion "Peron" stiže Urakan, koji već par godina igra iznad očekivanja. Pisali smo o "Globu" klubu koji dolazi iz jednog od barija prestonice. Malo su popustili u martu, izgubili su od Estudijantesa i Rozarija, pokvarili plasman, ali ne treba ih potcenjivati. Rasing trenira Fernando Gago, argentinska legenda, prošle godine su dobili ovog rivala, ali zanimljivo da uglavnom kada igraju u Aveljanedi domaćin dobija u nastavku, nakon prvog dela bez golova. Možda tako bude i ovoga puta, verujemo da postoji dobra šansa mreže miruju u prvom poluvremenu.

BOMBA

2189 Liefering - Kapfenberg 2 (5.90)

Lifering je tim iz okoline Salcburga, bili su i prateća ekipa šampiona, sada to nije slučaj, ali svejedno, neki, doduše manje talentovani igrači iz fudbalske škole Red Bula traže afirmaciju u ovom timu. Ove godine ih ima samo trojica, ekipa jw u sredini tabele, bliža dnu. Kapfenberg koji je svojevremeno bio prvoligaš je u očajnoj poziciji na tabeli, pretposlednji, ali su se digli poslednjih nedelja i povećali šanse za opstanak. Deluje da su podigli formu u odnosu na košmarnu jesen. Kvota je baš mamutska, niti je Lifering toliko bolji, nito su u nekoj formi. Jesenas je Kapfenerg slavio sa 3:2, ko zna, možda mogu da osvoje zlatne bodove na granici sa Bavarskom.

 

Ne propustite