AdmiralBet kombinacije - "Skakavci" podižu ulog, nova goleada u Švedskoj?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 04.09.2022.
09:00
Izvor: Sportske.net

Švajcarska, Švedska, Segunda - efikasan fudbal i prilika da zaradite sa AdmiralBetom.

Povezane vesti

2113 Grasshoppers - Winterthur 1&3+ (2.75)

Verujemo u "Skakavce" iako su u prošlom kolu doživeli prvi poraz u sezoni. Grashopers sa nekoliko igrača pozajmljenih iz Vulvsa ima bolji tim nego prošle godine, pa ni mesto u gornjem domu nije slučajnost. U Cirih stiže Vintertur koji se plasirao u elitu, zaustavio Bazel na startu, ali se onda suočio sa realnošću igranja u prvoj ligi. Čini se da ova ekipa iz blizine Ciriha nije dorasla kvalitetu takmičenja. Prošle nedelje su primili pet golova od Jang Bojsa, možda nije pravo merilo, tim iz Berna je prejak, ali nije slučajno što Vintertur ima samo dva remija i najgoru odbranu u eliti. Ni Grashopersova poslednja linija ne blista, oni će pobediti, ali verovatno na "Lecigrundu" treba očekivati i golove.

1217 Osasuna - Rayo Vallecano 1&1+II (2.60)

Verujemo da Osasuna može do pobede na "El Sadaru" protiv Rajo Valjekana. Tim iz Navare je dobio dva od tri meča na startu, ponovo izgleda da će i ove sezone opstati bez problema. Crveno-crni imaju neke zanimljive igrače poput Hrvata Budimira, Argentinca Avile u napadu, prilično su iskusni, poslednje tri godine su završavali oko desetog mesta. Rajo uvek bolje igra na svom "Valjekasu", ali Madriđani su odoleli protiv Barselone, dobili Espanjol u gostima i onda doživeli spuštanje protiv Majorke. Čini nam se da je ovaj tim slabiji nego što izgleda u prvih 270 minuta sezone, dajemo prednost Osasuni, a verujemo i da će postići gol u nastavku. Uz to Rajo ima baš lošu tradiciju protiv Osasune.

1925 Heerenveen - NEC Nijmegen 1x&0-2 (2.30)

Na sever stiže NEC, Herenven je netipična ekipa za Holandiju, teško daju i primaju golove, pa bi i u ovoj utakmici stvari mogli da reše u kasnijim fazama utakmica. NEC dolazi sa nemačke granice, prošle godine su pomalo neočekivano izbegli borbu za goli život, već smo rekli da imaju dobre napadače, kao i iskusnog Šenea. Oba tima su dobro startova, ipak verujemo da je Herenven favorit na "Abe Lenstra" gde je obično gol dovoljan da ostanu neporaženi. Pokušaćemo sa duplom šansom na domaće i malim brojem golova.

1235 Zaragoza - Lugo x2&0-2 (2.75)

Ni ove godine velika Saragosa bivši osvajač KPK neće uspeti da se vrati u Primeru. Jednostavno nemaju kvalitet za nešto više od sredine tabele i nekako su se na "La Romaredi" srodili sa Segundom. Možda pomalo uvrnuto zvuči podatak da je tim sa takvim pedigreom i podrškom već deset godina u drugoj ligi. Nisu dobro startovali ni ove sezone, za vikend će dočekati ekipu Luga, mali tim iz Galicije koji odoleva u drugoligaškom rangu negde od vremena kada je Saragosa ispala iz Primere. Nismo sigurni da ovakva Saragosa ima šansu da dobije meč, a oba tima nisu naročito efikasna, pa se mali broj golova takođe nameće.

8209 Sirius - Djurgarden 2-2&3+ (3.85)

Idemo ponovo na Đurgarden. Ovo su odlučujući trenuci sezone, sjajni tim iz Stokholma kasni za Hakenom tri boda, platili su i umor iz evropskih kvalifikacija. Sada putuju na gostovanje bezbednom Sirijusu i očekujemo da vidimo mnogo bolje partije na strani. Domaćin je dobio pet mečeva kod kuće, to je i zalog za plasman u sredinu tabele, ali razlika u kvalitetu nije mala. Đurgarden i Sirijus uvek igraju sa dosta golova, nije lako igrati u Upsali, novi mali stadion, pritisak je veliki, "crno-plavi" več pet godina od prvog plasmana i debitantske godine odolevaju i uvek su u zlatnoj sredini. Ali, Đurgarden je mnogo bolji tim.

Ne propustite