AdmiralBet kombinacije - U Zagrebu "brat na brata", Troa bi da pokaže kvalitet za elitu

Autor: Ivan Cvetković
subota 28.01.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Najbolje kombinacije za subotu.

Povezane vesti

Siena - Olbia Calcio 1&1+II (1.98)

Pamte Toskansci neka bolja vremena, sećate se njihovih prvoligaških dana. Ali, kada su sponzori, porodica Mezaroma napustili klub usledio je bankrot i ispadanje u četvrtu ligu. Sada su u Seriji C, na "Montepaski Arenu" stiže Olbija koju čeka dug put sa Sardinije. Tim iz okoline Sasarija teško daje golove na strani, možda to odluči, mada ni crno-beli ne blistaju. Ovi timovi dosta remiziraju, samo Sijena je kvalitetnija, doveli su par iskusnih igrača poput Ardemanjija koji je dugo igrao u višem rangu, ako dobiju, najverovatnije ćemo videti golove u nastavku.

2079 Pendikspor - Genclerbiligi 1&2-3 (3.10)

Svakako da su gosti poznatija ekipa, ali Pendikspor juri ulazak u ligu. Ovaj tim dolazi iz Istanbula, ovo im je prva godina u drugoj ligi, igraju dugo zajedno, doveli su nekoliko pojačanja iz višeg ranga i pogodili sa strancima, pre svih sa Kapelom, reprezentativcem Surinama koji je igrao kratko za Bragu, dugo je u Turskoj. Igraju čvrsto, Genčler se davi, poslednji su na tabeli, primili su najviše golova u ligi, crno im se piše, spas je udaljen već osam bodova. Čini nam se kao teška misija da gosti iz Ankare daju gol na ovom gostovanju, hrabriji mogu da probaju i tačan rezultat, 2:0 za klub sa azijske obale Istanbula.

1521 Troyes - Lens 1x&0-3 (2.90)

Idemo protiv Lensa u ovom meču, tačnije, mislimo da je Troa potcenjena. Oni jesu izgubili dva meča nakon pauze, ali nam se čini da imaju kvalitet da opstanu u ligu. Gosti su pod pritiskom da nastave da pobeđuju, njihovi rezultati su bolji od igara, nije se malo puta desilo da u Francuskoj timovi kao Lens pokleknu kada od njih očekuju čuda. Plus, Troa je specijalista za remije u svojoj Šampanji, u ovoj situaciji bi protiv gostiju koji imaju strašnu sezonu bili zadovoljni remijem. Nekako nam se čini da Lens zauzima bolju poziciju nego što je kvalitet tima, kada izmerimo domaći teren, čvrstinu Troe koja je imala težak raspored nakon Mundijala, sigurno da mogu da ostanu neporaženi pred svojim navijačima.

2125 Basel - Luzern 2&GG (5.45)

Ovde idemo na iznenađenje koje to baš i nije. Bazel ima prilično razočaravajuću sezonu, da ne upotrebimo neku jaču reč. Naime, ovaj tim je važio za favorita u tituli za prvaka ali od toga nema ništa, hladno im je na -16 u odnosu na lidera iz Berna. I ne samo to, plavo-crveni su van top pet u ovom trenutku, dobili su svega tri puta na "Sent Jakobu". Ova utakmica je imperativ, a baš to može da pomogne rasterećin gostima. Lucern ima mnogo bolju sezonu nego prošlu kada su morali da igraju plej-aut, u zlatnoj su sredini, dobro igraju na strani. Klub koji je preporodio bivši reprezentativac Lihtenštajna i nekadašnji fudbaler nekolicine klubova Serije A, Mario Frik baš zbog te rasterećenosti ima šansu u Bazelu. Ovo jeste rizik za mali ulog, ali na osećaj, moglo bi se isplatiti.

Dinamo Zagreb - Lokomotiva Zagreb 1&GG (3.20)

Ne možemo da odolimo, svi znate priču o odnosima "Lokosa" sa Dinamom, oni tvrde da nisu prateći klub, ali "Modri" šalju svoje talentovane igrače u Kranjčevićevu, na kraju krajeva, trenutno u Lokomotivi igraju četvorica pozajmljenih, ali i još pet igrača koji su nastupali za Dinamo, najpoznatiji je kapiten Pivarić koji je sada veteran. Dinamo nije dobio Goricu prošle nedelje što je veliko iznenađenje (tim pre što su Rijeci spakovali sedam golova u prvom meču proleća), pa je sada Hajduk na -4, uz utakmicu više. Ne verujemo da će se domaćin kockati na Maksimiru, trebalo bi da pobede, a Lokomotiva uvek igra ofanzivno, pa neće biti čudo da u porazu zatresu mrežu mundijalskog heroja Dominika Livakovića.

Ne propustite