AdmiralBet NBA specijal - Jokić i Adetokumbo donose kvotu 15!

Autor: Darko Mitrović
subota 25.03.2023.
19:03
Izvor: Sportske.net

Uzbudljiva noć nas čeka u NBA ligi.

Povezane vesti

Sa dve vezane pobede nad Bruklinom i Vašingtonom, ekipa Denver Nagetsa napravila je sjajnu uvertiru pred noćašnji spektakl pred svojim navijačima.

Nagetsi, koji su i dalje vodeći u Zapadnoj konferenciji, noćas od 03.00h po našem vremenu dočekaće najbolji tim Istoka, Milvoki Bakse koji su takođe u seriji pobeda u prethodna tri meča.

Biće to susret trenutno najvećih NBA zvezda (uz Embida i Dončića) - dvostrukog uzastopnog MVP-ja lige, našeg Nikole Jokića i Grka Janisa Adetokumba.

Uoči ovog meča, Milvoki ima nešto bolji skor, 53 pobede i 20 poraza, dok je Denver na 49-24, ali će Jokić i njegova ekipa noćas imati prednost domaćeg terena.

A da bi za sve gledaoce iz Srbije ovaj meč bio još uzbudljiviji, pobrinuo se AdmiralBet, koji je pripremio specijal za dvoboj Denvera i Milvokija, tačnije za dvoboj Jokića i Adetokumba.

Kao što možete da vidite u našoj ilustraciji, ako Jokić i Adetokumbo zajedno u zbiru postignu 70 i više poena, to AdmiralBet nagrađuje izvanrednom kvotom 15.0!

S obzirom na njihove kvalitete i trenutnu formu, ovakav epilog nije nerealan i samo bi upotpunio veliki spektakl koji nas očekuje.

Specijal AdmiralBet-a Jokić&Adetokumbo možete pronaći na OVOM LINKU.

Tu ćete videti još jednu ponudu u ovom specijalu - da Nikola Jokić protiv Milvokija ubaci 35 i više poena, uz 10+ skokova i 10+ asistencija. Kvota za ovu opciju je takođe odličnih 10.00 u ovom trenutku!

Srećno!

Ne propustite