AdmiralBet predlaže - Šta igrati večeras?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.07.2022.
18:57
Izvor: Sportske.net

Večeras su na programu utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, ovo su naši preedlozi.

admiralbet.rs
admiralbet.rs

Povezane vesti

2769 Basaksehir - Maccabi Netanya 1 (1.45)

Jedan od zanimljivijih parova u četvrtak u Ligi Konferencija. Turci su se "ponovili" Mesutom Ozilom, tu su Okaka, naš Aleksić, Lukas Bilja, stigao je i Naser Čadli. Pre tri sezone su bili prvaci, prošle stigli do četvrtog mesta, na klupi je Emre Berezoglu još jedna legenda. Sve u svemu u Istanbulu Makabi iz Netanije sasvim prosečna ekipa i za izraelske uslove nema šta da traži.

2776 Vitoria Guimaraes - Puskas Academy 1&0-3 (2.04)

Portugalci su mnogo jača ekipa, Puškaš Akademija ima dosta limita, iako je u pitanju trećeplasirani tim u ligi naših severnih suseda. Domaćin je ekipa koja je tradicionalno dobra kod kuće, pobeđuje malim rezultatom. U timu "Osvajača" ima dosta igrača koji su nastupali u većim klubovima i trebalo bi da naprave razliku.

2770 Levski - PAOK 0-1I&0-1II (1.95)

Levski će pokušati da odluku odloži za Solun. Grčki tim je bez sumnje jači, na kraju i standard lige je ipak veći, što se tiče Bugara oni su u prednosti jer je šampionat startovao. "Plavi" iz Sofije imaju dosta stranaca, najveće pojačanje je reprezentativac Popov koji je stigao iz Sočija, verovatno će oba tima biti oprezna, pa je naše rešenje malo golova.

3199 BATE Borisov - Konyaspor 2 (1.46)

Konja se trkala tokom cele sezone za Ligu šampiona, na kraju su doživeli pad u finišu sezone. Ipak tim iz Anadolije je sigurno kvalitetniji od Belorusa, igra se iz poznatih razloga van Belorusije, zanimljivo da će gosti zapravo biti domaćini, igra se u Konji, ali bez navijača. "Orlovi" su prava legija stranaca, ovog leta su se pojačali Hrvatima Pavičićem i Murićem iz Rijeke, tu je sjajni Albanac Cikaleši, dovoljan razlog da probamo sa pobedom Turaka.

Ne propustite