AdmiralBet predlaže - Bajer dobija uz GG

Autor: Milovan Longinov
sreda 25.01.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Šta AdmiralBet savetuje danas?

Povezane vesti

7536 Panserraikos - AEK Athens GG (2.12)

 Sve je ovde rešeno, AEK je u polufinalu, dobili su prošle nedelje sa 3:0 prvu utakmicu, pa je revanš formalnost. Drugoligaš iz Makedonije se neće braniti, Atinjani izvode drugi tim mogli bismo u Seresu da vidimo golove.

1423 Bayer Leverkusen - Bochum 1&GG (2.90)

Bohum je dobio kod kuće za vikend, ali Bajer je mnogo jači tim koji želi da uhvati priključak nakon košmarne jeseni. Ćabi Alonso će forsirati ofanzivu pa bismo uz pobedu "Farmaceuta" mogli da vidimo golove, tim pre što je Bohum malo podigao nivo igre...

1910 Utrecht - Excelsior x p.p. (2.40)

Ekscelsior je značajno poboljšao šanse za opstanak pobedom za vikend protiv slabog Folendama. Ovo je bio jedan od najznačajnijih mečeva za tim iz Roterdama, sada su već na pristojnih +7 u odnosu na najugroženije timove. Utreht je solidan, ali teško daje golove, verovatno gosti mogu da izdrže do poluvremena.

7891 Halifax - Scunthorpe 1 (1.71)

Skantorp je u slobodnom padu nakon ispadanja iz četvrte lige. Deluju kao potpuni raspad, dok ekipa Halifaksa igra veoma dobro kod kuće, pa bi popularni "Šajmeni" trebalo da dobiju i uhvate priključak sa ekipama koje će igrati pakleni plej-of za ulazak u četvrtu ligu.

Ne propustite