AdmiralBet predlaže - Bez golova na Tenerifima!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 30.11.2022.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tvrdo u Sloveniji.

Povezane vesti

1237 Tenerife - Real Oviedo 1.p. tačan rezultat 0:0 (2.18)

Ovde će baš zafaliti golova, Tenerife i Ovijedo su u donjoj polovini Segunde, ali oba ova tima su dovoljno dobra da izbegnu ispadanje. Ovijedo je uz Santander i Ibicu najneefikasniji tim lige, ali igraju gvozdenu odbranu. Čeka nas verovatno partija šaha na "Heliodoru", možda uopšte ne bude golova.

4542 Hermannstadt - CFR Cluj 2&0-2 (3.05)

Ovo je odloženi meč šestog kola, šampion putuje u Banat, kasne za Farulom na vrhu, ali eventualnom pobedom protiv solidnog Hermanštada kluba uz granicu u kome žive Nemci, bi se primakli na četiri boda lideru. Kluž bi mogao da uz nizak rezultat dobije ovaj meč.

6196 St. Pauli (A) - Werder Bremen (A) GG&3+ (1.75)

Amaterski timovi dva poznat kluba nastupaju u četvrtoj ligi Sever, Verder je pokazao više, gostuju u Hamburgu, domaćin je pretposlednji na tabeli. U lošoj su seriji, bod im ne znači ništa, primaju u proseku 2.5 gola kod kuće, pa je najbolja opcija probati sa golovima.

6199 Koper - Mura 0-2 (2.04)

Kvota na malo golova je previsoka, loš teren, vetar, u ovo doba godine sve će to uticati na uslove za neki ofanzivniji fudbal na stadionu "Bonifika". Koper je dugo bez pobede, ali biće oprezni jer Mura teško gubi. Liči na remi sa malo golova...

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.