AdmiralBet predlaže - Bombastična "sigurica" Dinamo Drezden

Autor: Nemanja Janošev
sreda 10.08.2022.
12:00
Izvor: Sportske.net

Ponovo sjajne kvote!

Povezane vesti

Sreda

1740 Port Vale - Rotheram GG&3+ (2.40)

Gost je dva ranga iznad, daju i primaju dosta golova, Port Vejl je slab na startu, dobili su lekciju od Eksitera, iako je tim za koji navija Robi Vilijams prošle godine bio na pragu plasman u treću ligu. Obe ekipe nemaju razloga da kalkulišu u jednom ovakvom meču, a i Roteramu je važniji Čempionšip.

1486 Saarbrucken - Borussia Dortmund II GG&3+ (2.07)

Amateri Dortmunda su čini se, po uvodnim mečevima slabiji nego prošle godine, ali od ofanzive neće odustati. Sarbriken je dobro startovao, u trećoj nemačkoj ligi kalkulacije su retkost, verujemo u efikasnu utakmicu.

2117 Luzern - Grasshoppers GGII (2.80)

"Skakavci" su počeli sezonu iznad svih očekivanja, sedam bodova u tri meča, slavni klub iz Ciriha je iznenadio svoje navijače. U sredu u Lucernu jurišaće na novu pobedu, ova dva tima po tradiciji igraju uz dosta golova, gosti su odmorniji, neće odustati od ofanzive...

1462 Dynamo Dresden - Verl 1-1&3+ (3.25)

Nekako nam se čini da je Verl preslab ove sezone, Dinamo je ispao iz Cvajte, ali želi povratak, nekadašnji gigant iz DDR je dobio Halešer za vikend, rival se spasio prošle godine povratka u regionalnu ligu, ali tim Verla je jedan od najslabijih među trećeligašima.

Ne propustite