AdmiralBet predlaže - Brajton zaboravio da pobeđuje?

Autor: Nemanja Janošev
subota 25.11.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Golovi su tu.

Povezane vesti

1003 Nottingham - Brighton GG&3+ (1.94)

 

Ne usuđujemo se da se kladimo na Brajton, zaboravili su da pobeđuju ali De Zerbi neće promeniti svoju filozofiju. Napašće i u Norfolku, Forest je tim koji bolje igra kod kuće, ima brze igrače, mogao bi da stvori problem "Galebovima". "Šumari" su neporaženi na mitskom "Siti Graundu", tukli su Brajton prošle sezone, verovatno će iskoristiti ofanzivu domaćih, ovo je jedna od bolji opklada u 13. kolu Premijer lige.

 

1307 Atalanta - Napoli GGII (3.05)

 

Macari, povratnik na klupu gostuje u Bergamu, sudar sa Gasperinijem, obračun dva iskusna trenera, pobornika 3-5-2 formacije. Deluje konzervativno, ali sve se može reći osim da subotnji rivali ne umeju da postignu gol. Gosti imaju Osimena ponovo posle povrede, ali verovatno će sjajni Nigerijac dobiti šansu u drugom delu. Nema Zjelinskog kod šampiona, ali izostaju De Ron i De Ketelare u redovima "Boginje". Kada Napoli igra u lombardijskog provinciji protiv ekipe iz Bergama, golovi u obe mreže su standard.

 

1903 Twente - PSV x2&3+ (2.08)

 

Tvente je u poslednje vreme zaređao sa remijima i to protiv slabijih ekipa. Odbrana tima iz Enšedea nije baš tako granitna kao nekih prošlih sezona, ali je napad efikasniji. Teško gube, pa lideru koji je dobio svih 12 mečeva u prvenstvu neće biti lako. Ipak ne verujemo da će izgubiti, iako misle na Ligu šampiona. "Farmeri" od 2018. godine nisu pobedili na ovom gostovanju, uvek je zabavno, uz duplu šansu na PSV dodajemo i golove, kvota je bolja od očekivane.

 

8134 Celtic - Motherwell 1&GG (2.70)

  Seltik, pisali smo već i pored velikih ambicija u Evropi neće napraviti iskorak. Brendan Rodžers neće odbraniti ni triplu krunu koju mu je u amanet ostavio Postekoglu, jer su ispali od Kilmarnoka u Liga kupu. Ipak, čini se da nova titula neće biti dovedena u pitanje. "Bojsi" će ugostiti Madervel, veliki su favoriti, ali ako pogledate mečeve ovih timova već nekoliko godina "Stilmeni" uspevaju da u porazima zatresu mrežu favorita. Tim iz šire okoline Glazgova nema šta da izgubi, u  sva četiri prvenstvena meča prošle sezone dali su gol velikanu, možda to ponove. Nije baš da je odbrana Seltika neranjiva kod kuće

Ne propustite