AdmiralBet predlaže - De Grafshapov huk

Autor: Nemanja Janošev
utorak 07.02.2023.
14:00
Izvor: Sportske.net

Odlična kvota na Holanđane.

Povezane vesti

2564 Future FC - National Bank Egypt 1x&0-2 (1.87)

 

Već ste naučili, egipatska liga se odlikuje malim brojm golova, retko timovi prepuštaju kompletan plen kod kuće. Većina sigurno i bez preteranog rizika. Fjučer je bolji tim od Nacionalne Banke, ali dosta remitiziraju kod kuće (neporaženi su), pa i ako stignu do pobede protiv "Bankara", verovatno će u pitanju biti minimalac.

 

1038 Blackpool - Huddersfield GG (2.00)

 

Kvota je solidna, ovo su timovi koji se bore za opstanak, i dok se od "Terijera" to očekivalo, domaći "Sisajdersi" su razočarali. Na klupi je irska legenda Mik Mekkarti, "Narandžasti" su u velikoj krizi, ovde je trijumf imperativ. Rivala su dobili u prvom delu šampionata u Zapadnom Jorkširu, igraće ofanzivno, prilika je to i za goste...

 

3622 Hamilton - Queen of South GG&3+ (2.10)

 

Več smo vas letos upoznali sa "Čelendž kupom", takmičenjem u kome igraju timovi od škotskog Čempionšipa do četvrte lige, plus rezervni sastav premijerligaša i čak par timova iz UK po pozivu. Hamilton je favorit protiv Kvin of Sauta, na kraju krajeva u višem su rangu, ali gosti su solidan trećeligaš, nema velike razlike. Kvin of Saut uvek igra ofanzivno, boiramo golove.

 

2620 De Graafschap - De Treffers 1&GG (2.80)

 

Ako ste nekada gledali domaćina u Dotinhemu, publika traži da odmah napadnu. Nemaju šanse za povratak u elitu po šesti put u veku, ali u kupu bi mogli u top osam, rival je trećeligaš De Trefers. Oni nisu loš tim za amaterske uslove, šokirali su Kambur u prethodnoj rundi, neće se predati bez borbe, a verujemo da mogu da zatresu mrežu rivala.

Ne propustite