AdmiralBet i Sportske predlažu (15. 05. 2024) - Drugo poluvreme rešava grčki derbi?

Autor: Nemanja Janošev
sreda 15.05.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Odlične kvote!

Povezane vesti

SREDA

 

7755 PAOK - Panathinaikos GGI v GGII (2.12)

 

Završnica šampionata Grčke teško da može biti uzbudljivijia. Dva kola pre kraja sezone, u igri su čak četiri ekipe, pa bi i Olimpijakos sa pet bodova manje od lidera AEK-a u nekom scenariju mogao do titule. Duel PAOK-a i Panatinaikosa će takođe privući veliku pažnju jer bi solunski klub uz pobedu na domaćem terenu i kiks AEK-a mogao do prve pozicije na tabeli. Panatinaikos je vezao dva poraza i tako sebi umanjio šanse za naslov, a eventualni trijumf u Solunu bi ih vratio u trku na velika vrata. U prethodnih osam međusobnih duela, samo jednom se nije dogodilo da oba tima postignu gol.

 

3683 Brondby - Nordsjaelland GG&2+II (2.31)

 

Tri kola pred kraj sezone u Danskoj, a napetost na tabeli Superlige nikad veća. Ako je u Grčkoj “ludilo”, šta tek reći za Dansku gde su četiri tima na samo dva boda razlike. Brondbi se činio kao već viđeni šampion, ali je usledila veoma loša forma kluba iz predgrađa Kopenhagena što su ostali rivali iskoristili na najbolji mogući način. Među njima je i Nordsjeland, rasadnik talenata pokazao je zrelost i sposobnost da se takmiči sa timovima koji imaju šampionske ambicije. U poslednjih osam utakmica, “Tigrovi” su upisali po samo jedan poraz i remi, a u prošlosti su kao gosti umeli da naškode Brondbiju.

 

4513 St. Mirren - Hearts 1X&1+I (2.23)

 

Sent Miren je ulaskom u plej-of škotske Premijer lige ispunio najvažniji cilj ove sezone, a plasman u Evropu dva kola pre kraja sezone ne bi trebalo da se dovodi u pitanje. “Svecima” za tako nešto treba samo jedan osvojen bod koji bi vrlo lako mogli da osvoje protiv Hartsa koji u Pejsli dolazi kadrovski oslabljen i bez većih takmičarskih ambicija. “Srca” ne mogu da mrdnu od trećeg mesta koje im donosi kvalifikacije za Ligu Evrope, pa uprava kluba može biti zadovoljna statusom trećeg kluba u Škotskoj pored neprikosnovenih Seltika i Rendžersa. Sent Miren i Harts su igrali pre nešto više od mesec dana u Pejsliju gde je Harts slavio sa 2:1, možda je vreme za osvetu domaćina.

 

1506 Reims - Marseille 2 (2.23)

 

Rems je nastavio niz slabih rezultata, a sve je kulminiralo ostavkom Vila Stila koji je klub ipak ostavio na sigurnom bez straha od borbe za opstanak. U grad stiže Marsej koji je nedavno eliminisan u polufinalu Lige Evrope gde protiv Atalante u Bergamu nije mogao ništa. Raspoloženje je sigurno popravio trjiumf nad Lorijanom, Olimpik i dalje ima realnu šansu da se dokopa Evrope, ali će morati da ostvari pobedu u mestu gde je već slavio u prethodna tri navrata. Tradicija kaže da je Marsej pravi izbor za opkladu, a uz to je i dobra kvota, pa kada na to dodamo ambicije ekipe sa juga Francuske…

  Kvota 24.35

Ne propustite