AdmiralBet predlaže - Ovo su tipovi za utorak!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 19.07.2022.
14:11
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv dan pred nama, prava prilika da zaradite.

Povezane vesti

Iako oni najjači šampionati još uvek nisu počeli, svakim danim je ponuda u AdmiralBetu sve bogatija kada se radi o fudbalu.  Ovoga puta, na redu su evropske kvalifikacije koje privlače veliku pažnju čitavog regiona, zatim i Liga kup Škotske, kao i atraktivno prvenstvo Argentine.

Za vas smo za današnji dan pripremili nekoliko predloga za ljubitelje "sigurica", ali i malo jačih kvota.

2544 Platense - Central Cordoba 1x&0-2 (2.12)

Jedan od uvodnih mečeva vanrednog kola argentinskog prvenstva. Platense je specijalista za remije, oni su uz Njuelse i Tukuman jedini neporaženi tim, dok je Sentral posle pobede u regionalnom derbiju nad Taljerešom zaređao sa neuspesima. Dupla šansa na domaće uz malo golova je najbolji izbor.

5354 Linfield - Bodo Glimt 2 (1.56)

Bodo je odigrao sjajnu sezonu u Evropi, igrali su četvrtfinale LE, ove sezone nisu blistali protiv Farana, ali poraz u gostima, odnosno gol koji su postigli je bio dovoljan da prođu. Sledeći rival je daleko najbolji tim Severne Irske Linfild koji je prošao posle produžetaka velške Nju Sejntse. Pobeđivali su slabije timove na "Vindzor Parku", ali Norvežani su ipak mnogo jači i iskusniji.

3262 East Fife - Buckie Thistle GG&3+ (2.04)

Gosti sa severa su zalutali u Liga kup, petoligaš je posle remija na startu primili devet golova u dva meča. Ni Ist Fajf nije puno bolji, ali su u ligaškom sistemu škotskog fudbala. Zaista ovo je meč timova koji nemaju šta da izgube, pa treba očekivati efikasnu utakmicu.

Ne propustite