AdmiralBet predlaže - Evropski izazovi i škotska goleada za "zelenu" sredu

Autor: Ivan Cvetković
sreda 20.07.2022.
08:36
Izvor: Sportske.net

Bogata ponuda kada je u pitanju fudbal.

Povezane vesti

Nastavljaju se danas kvalifikacije za evropska takmičenja širom kontinenta, na programu su utakmice Lige šampiona i Lige konferencija, a kompletnu bogatu ponudu igara vam, kao i uvek, nudi AdmiralBet.

Današnji dan smo "začinili" i škotskim Liga kupom gde mnogi vide goleadu Hibernijana, pogledajte naš predlog za tikete u sredu.

5348 HJK Helsinki - Plzen 2 (1.85)

Liga šampiona, finski prvak nije baš imao sreće, Plzen je odlična ekipa, mada češki šampionat počinje narednog vikenda. Viktorija koja je svojevremeno zbog forsiranja dopadljive igre nazvana "češka Barselona" je pretekla praške rivale i vratila titulu u grad piva posle četiri godine. Helsinki igra loše i u šampionatu Finske, tačnije nisu nadmoćni, uspeli su da na jedvite jade posle penala eliminišu letonsi RFS, čini se da je ovde razlika u kvalitetu prevelika.

3181 Vikingur - Dunajska Streda GG&3+ (2.28)

Sudar u Ligi Konferencija koji je na programu u sredu. Predstavnik Farskih Ostrva, svojevremeno i prvak ove zemlje je završio kao treći u ligi, u oba meča na startu je savladao slabašnu Evropu sa Gibraltara. Farani će napasti, drugačije ne umeju, dok je slovačka ekipa sigurno kvalitetnija i probaće sve da reši u Gotu u prvom meču. Dunajska Streda, tim mađarske manjine u Slovačkoj je dala pet golova u dva meča Kliftonvilu iz Severne Irske u prethodnoj rundi...

3313 Hibernian - Morton 1-1&2+ (1.93)

Hibsi su, uz Aberdina najveće ime ove faze Liga kupa. Tim iz Edinburga suvereno vlada u svojoj grupi, postižu tri gola po meču, Morton koji igra u Čempionšipu bi trebalo da bude lak plen. Ekipa iz Grinoka nije dala gol u prva dva meća protiv Falkirka i Klajda, teško će i na "Ister Roudu", pa bi pobeda favorita mogla da bude ubedljiva.

Ne propustite