AdmiralBet predlaže - Fiks na Belgiju

Autor: Milovan Longinov
sreda 23.11.2022.
10:00
Izvor: Sportske.net

Šta AdmiralBet savetuje danas?

EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ
EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Povezane vesti

8519 Belgium - Canada 1 (1.53)

Jeste Mundijal, neko će reči, da je sve moguće, ali po nama je Belgija veliki favorit, tim pre što Kanađani nemaju iskustva i u kvalifikacijama su igrali mnogo bolje kod kuće. Borjan će biti na iskušenjima od samog starta, plus tim iz Severne Amerike će imati dosta problema sa kreativnim veznim redom "Đavola".

4873 Colchester - Bristol Rovers GG&3+ (1.79)

EFL Trofej je takmičenje u kome igraju timovi iz treće i četvrte lige. Kolčester će ugostiti Roverse, domaćin je rang niže, ali se neće predati, ove utakmice obiluju nabojem, ekipa iz Bristola igra veoma ofanzivno u trećoj ligi i neće od toga odustati ni u Eseksu.

38900 Avangard Omsk - Spartak Moscow 1 (1.58)

Domaći teren bi mogao da odluči, Avangard je osvojio titulu pre dve godine, ove sezone u "Čerišev" diviziji i dalje imamu ambicije za prvo mesto, sa druge strane Moskovljani če teško izboriti bolji plasman za plej of. Pobeda bi trebalo da ostane u Sibiru.

4871 Port Vale - Barnsley tačan rezultat 0:0 pp (3.00)

Još jedan meč pomenuto EFl trofeja, u Stouku igraju dva trećeligaša Port Vejl koji je izborio promociju ove sezone i Barnsli koji je ispao iz Čempionšipa. "Rudari" su se stabilizovali nakon lošijeg starta, imaju tri pobede u nizu, Port Vejlu ide solidno, opstanak ne bi trebalo da dođe u pitanje. Čeka nas tvrd meč, možda odluka padne u nastavku.

Ne propustite