AdmiralBet predlaže - Goleada na "Bridžu"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 11.03.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Dosta zanimljivi parovi za ponedeljak.

Povezane vesti

1334 Sampdoria - Ascoli 1 (2.28)

 

U jednom trenutku se činilo da će Sampdorija teško do pozicija koja vode u doigravanje za plasman u Seriju A, međutim puleni Andree Pirla su dvema pobedama u poslednje tri utakmice tako nešto učinili značajno realnijim. Sampa je na samo dva boda od Modene koja zauzima osmu poziciju, pa je svaki osvojeni bod u ovoj fazi takmičenja zlata vredan. U Đenovu stiže Askoli koji je napravio niz sasvim solidnih rezultata, pa ne bi bilo iznenađenje ukoliko “Crno-bele” u Seriji B gledamo i naredne sezone. Prvi meč u Askoliju okončan je rezultatom 1:1, sada je Sampdorija u idealnoj prilici da materijalizuje činjenicu da ima kvalitetniji tim.

 

1303 Lazio - Udinese 0-1I&1-2II (2.24)

 

Lacio nije uspeo da priredi novo iznenađenje i eliminiše Bajern Minhen iz Lige šampiona, pa se sada okreće domaćem takmičenju. Čini se nekako da je upravo od trijumfa nad Bavarcima krenula nešto slabija igra Lacijala koji su upisali samo trijumf nad Torinom u poslednjih pet utakmica. Sa druge strane, Udineze igra prilično promenjivo, a slično se i “Zebretama” dogodilo posle pobede nad Juventuom pošto su vezali tri utakmice bez trijumfa. Retko kada u okršajima ova dva tima vidimo mnogo golova, u poslednjih pet duela samo je jednom bilo više od dva gola.

 

1005 Chelsea - Newcastle 1+I&2+II (2.21)

 

Jako je čudno kada se jedan od najzanimljivijih duela kola u Premijer ligi igra ponedeljkom, ali to je zahvaljujući činjenici da ni Čelsi ni Njukasl nemaju obaveza u Evropi. Obe ekipe su na neki način razočarale svoje navijače u dosadašnjem toku sezone, a naročito se to odnosi na “Plavce” koji nikako da uhvate priključak sa gornjim delom tabele. Navijači Njukasla možda nisu najzadovoljniji pozicijom “Svraka” na tabeli, ali u sezoni u kojoj je njihov tim nastupao u Ligi šampiona, malo šta mogu da zamere svojim pulenima. Na Stamford Bridžu su moguća sva tri konačna ishoda, pa zato biramo golove.

 

1201 Almeria - Sevilla 2 (2.34)

 

O tome kako kako je Almerija već prežaljena smo pisali naširoko, pa ne bismo ovom prilikom da se ponavljamo. Umesto toga, treba obratiti pažnju na odlične igre Sevilje u poslednje vreme. Klub iz Andaluzije izgubio je samo od Reala u poslednjih šest utakmica, dok je za to vreme dobio ekipe kao što su Atletiko Madrid i Real Sosijedad. Sevilja možda nije najuspešniji tim u gostima, ali u Almeriji imaju mogućnost da se eventualnom pobedom približe sredini tabele. U prvom meču u Andaluziji, domaćin je slavio sa 5:1, ovoga puta to verovatno neće biti tako ubedljivo, ali pokušaćemo sa čistom “dvojkom”.

 

Kvota 26.41

Ne propustite