AdmiralBet predlaže - Golovi na Italijane!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 04.01.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Evo predloga.

Povezane vesti

1328 Spezia - Atalanta GG&3+ (2.05)

Atalanta jeste favorit u Liguriji, ali mi smo se odlučili za golove. Dva su razloga, prvi jer Specija teško gubi kući, efikasni su na domaćem terenu, dok Bergamaski neće oklevati da napadnu, dobili su pet od sedam mečeva van svog stadiona i bolje se snalaze na putovanjima.

1329 Torino - Verona GG&3+ (2.38)

Verona tone kao "Titanik" i ako pogledate tabelu, ali i seriju u gostima, njima bod ovde nije dovoljan. Probaće svim silama da dobiju i povećaju male šanse za opstanak. Torino izvodi najbolji tim, trojicu napadača, njihove namere su jasne. Rani gol bi trebalo da nam otvori put do dobitka...

4003 Chloraka - Anorthosis x2&0-2 (2.25)

Hloraka je glavni kandidat za ispadanje, ređaju poraze, u ovom prvenstvu su u prvom delu uspeli da zaustave Anortozis i to je bila najava loše sezone kiparske "Stare dame" na čijoj klupi je sada Marko Nikolić. Možda i dobiju u Pafosu, ali teško da će biti puno golova.

2058 Konyaspor - Sivasspor 1&0-2 (4.10)

Omiljena opklada kada je Konja u pitanju. Godinama več, anadolijski "Orlovi" igraju odlično kod kuće, retko primaju golove, obično pobeđuju minimalnim rezultatom. U poslednje vreme ređaju remije, ali primili su samo četiri gola kod kuće. Protiv ove godine neuverljivog Sivasa, možda bude dovoljan gol.

Ne propustite