AdmiralBet predlaže - "Kec" na Barnet uz goleadu

Autor: Milovan Longinov
utorak 17.01.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Šta AdmiralBet savetuje danas?

Povezane vesti

4922 Antalyaspor - Kayserispor 2 draw no bet (2.65)

Antalija jeste favorit, igraju kod kuće, ali Kajzeri brani kup i neće se lako predati. Prekinuli su niz poraza, raspucali se za vikend protiv Sive, čini nam se da imaju šanse na primorju, domaćin je van forme. U slučaju remija, računa se kvota 1.

4739 Barnet - Yeovil 1&3+ (3.10)

Barnet je solidna ekipa, napadački orjentisana, u top pet su, teško će u viši rang, ali svejedno, zaslužuju šansu protiv prosečnog Jovila. Goste je isprašio Bromli za vikend, nemaju pobedu na stranu, specijalisti su za remije, ali svejedno, verujemo u domaće, kao i u visok rezultat.

5082 Al Sadd SC - Al Duhail 0-2I&1-3II (1.65)

Al Sad više nije tako jak kao kada ih je trenirao Ćavi, bivši Pepov pomoćnik Huanma Lilo je trener, "Vukovi" su prvaci, ali ove sezone teško da će stići do krune. Igraju napadački, no Al Duhail je tvrda ekipa, drugi su na tabeli, na klupi je Ernan Krespo. Ne mislimo da će biti toliko golova, pitaju se gosti...

5208 Dundee FC - Dunfermline GG&3+ (1.96)

Poslednje četvrtfinale Čelendž kupa, takmičenja u kome igraju klubovi od druge do četvte lige, kao i po pozivu niželigaši i čak ekipe iz Severne Irske i Velsa. Dandi je favorit protiv Parsa, ali Danfermlajn je lider treće lige, nije velika razlika, pretpostavljamo da timovi neće kalkulisati.

Ne propustite