AdmiralBet predlaže - Kvote za poželeti

Autor: Nemanja Janošev
utorak 09.08.2022.
12:00
Izvor: Sportske.net

Ovi parovi bi upotpunili vaš tiket jakim kvotama.

Povezane vesti

Utorak

5308 Apollon Limassol - Maccabi Haifa 2 (2.08)

Kao i Zvezda, i Makabi Haifa je završio posao u prvoj utakmici, na Kipar idu na izlet, posle će razmišljati o srpskom šampionu. Ipak, imaju motiv, bodovi za koeficijent za evro-kupove, timovi iz Izraela igraju sjajno ove sezone i približili su se direktnom mestu u Ligi šampiona.

5307 Sturm Graz - Dynamo Kiev xpp (2.00)

Šturm ima aktivan rezultat iz Poljske, iz prvog meča, izgubili su sa 1:0, duel u Austriji pretvoriće se u igru čekanja. Dinamo je strpljiv ume da igra na rezultate, verujemo da će proći, ali stvari će biti rešavane u nastavku.

1744 Bradford - Hull 0-1I&0-1II (2.25)

Ni Mark Hjuz na klupi ne pomaže nekadašnjem PL timu Bradfordu koji sada tavori u četvrtoj ligi. Bantamsi su najavljivali napad na viši rang, ali ne ide na startu. Protiv Hala će igrati sa prvim timom, iako su "Tigrovi" kvalitetniji, ovo bi trebalo da bude meč sa malo golova.

1749 MK Dons - Sutton x-1 (4.55)

Saton prvi put igra u Liga kupu, izborili su istorijski plasman među profesionalne klubove, gostuju u okolini Londona, Donsima, pravnom nasledniku Vimbldona. Milton Kejnz Donsi ne igraju dobro na startu, ali imaju dovoljno kvalitetan tim da prođu novajliju...


Ne propustite