AdmiralBet predlaže - Letonci i Irci pune mreže i novčanike

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 18.08.2022.
11:00
Izvor: Sportske.net

AdmiralBet izdvaja predloge za danas.

UEFA
UEFA

Povezane vesti

5425 Ludogorets - Zalgiris x-1 (4.25)

Litvanci nemaju šta da izgube, stigli su do plej-ofa za LE, igraće u svakom slučaju u Evropi, neće im biti lako u Razgradu, ali nisu ni bez šanse protiv bugarskog prvaka. Braniće se svim silama, Ludogorec često u domaćem šampionatu dobija u drugom poluvremenu...

2394 RFS - Linfield 3+ (2.22)

Severni Irci su mnogo bolji na svom Vindzoru, što se letonskog prvaka tiče, oni su prava legija stranaca sa čak četiri srpska igrača. Eliminisali su Hibernians sa Malte, tesno ispali od Helsinkija, tražiće prolaz već u prvom meču, Linfild je protiv Boda, podsetimo, primio osam golova.

2351 Maribor - Cluj x&0-2 (3.35)

Kluž vlada gvozdenom pesnicom u Rumuniji, ali u Evropi su prosečni. Favoriti su protiv slovenačkog prvaka, no u "Ljudskom vrtu" oba tima će biti oprezna, Kluž je u svim mečevima na strani ovog leta u Evropi odigrao nerešeno uz malo golova.

2231 CSA - Vasco de Gama x2&0-2 (1.97)

Vasko je na mestu koje donosi povratak u Seriju A, ali slavni klub nije još siguran. Vredno sakupljaju bodove na strani, ali teško daju golove. CSA, odnosno Alagoano kako su poznati, ima slabiju sezonu od prošle, bod bi mnogo značio u borbi za opstanak. Neće biti ni mnogo golova na stadionu "Kralj Pele".

Ne propustite