AdmiralBet predlaže - Malo golova u Sloveniji, Španiji i Engleskoj

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 08.12.2022.
11:00
Izvor: Sportske.net

Šta AdmiralBet savetuje danas?

Povezane vesti

7555 Olimpija Ljubljana - Mura 0-1I&0-1II (2.88)

Olimpija će, izvesno je, biti novi prvak Slovenije. Na "Stožice" stiže Mura koja je u vrhu, sigurno da je domaćin favorit, ali nisu puno pokazali protiv Celja. Gosti iz Murske Sobote su čvrst tim, pa je malo golova svakako najbolja ideja u derbiju.

1354 Reggina - Frosinone GG (1.90)

Lacijali nisu izdali za vikend, odigrali su GG koji smo predložili, na severu protiv Južnog Tirola. Tim Fabija Grosa će napasti i u Kalabriji, bez obzira što je domaćin drugi i ovo je derbi lige. Ređina je efikasnija, pobedom bi stigli lidera, kvota je odlična.

1257 UD Ibiza - Racing Santander 1.p. tačan rezultat 0:0 (2.35)

Bezidejnu Ibicu je mučno gledati, ni Santander nije puno bolji, ovo su dva najgora napada lige. Domaćin će probati da konačno nekoga pobedi, ali ako prime gol, od toga nema ništa. Biće mnogo straha i mnogo opreza na Balearima.

7571 Gillingham - Dag&Red 1x&0-1I (1.94)

Još jedan ponovljeni meč FA kupa. Džilsi su u Londonu odigrali 1:1, sada će imat prilike kod kuće da se plasiraju u narednu rundu. Ali, "Dagsi" su tvrd tim, braniće se svim silama, kombinacija duple šanse na domaćina i manje od dva gola na poluvremenu je baš primamljiva...

 

Ne propustite