AdmiralBet predlaže - Monako juriša ka Ligi šampiona

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 10.03.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Dobra prilika da se uhvati lepa kvota.

Povezane vesti

1030 Aston Villa - Tottenham 1+I&2+II (1.93)

 

Jedan od derbija 28. kola engleske Premijer lige ispratićemo u Birmingemu gde će Aston Vila dočekati Totenhem. Vila je definitivno najveće iznenađenje sezone, dok ni Totenhem nije mnogo daleko od toga jer odlaskom Harija Kejna u Bajern Minhen mnogi nisu očekivali prilično dobru sezonu pod vođstvom Angea Postekoglua. Puleni Unaija Emerija su vezali tri pobede i u dobrom raspoloženju dočekuju klub iz Londona koji u poslednje vreme igra prilično promenjivo. Moguć je ishod svake vrste, a kako oba tima neguju prilično atraktivan stil igre, pokušaćemo sa golovima.

 

1502 Strasbourg - Monaco X2&2-3 (2.76)

 

Kikseve Nice je na najbolji mogući način iskoristio Monako koji je, zajedno sa Brestom, prvi pratilac Pari Sen Žermena kojem je titula ipak na vidiku. Klub iz Kneževine želi plasman u Ligu šampiona, a utakimica poput naredne mogao bi pokazati da li je na dobrom putu. Strazbur se nalazi na sredini tabele, ali i u veoma lošoj formi jer nije okusio slast pobede u poslednjih pet utakmica. Videćemo koliko će nova ambiciozna uprava kluba imati strpljenja za Patrika Vijeru na klupi, a ni tradicija mu ne ide na ruku. Naime, Monako je protiv Strazbura slavio u prethodna tri meča, mogao bi i ovoga puta.

 

1228 Las Palmas - Athletic Bilbao X2&2-3 (2.53)


Atletik Bilbao slavi veliki trijumf nad Atletikom i plasman u finale Kupa kralja, nakon čega je remizirao sa Barselonom u utakmici bez pogodaka. Baski su i dalje u realnoj mogućnosti da zauzmu neko od prva četiri mesta koja vode u Ligu šampiona naredne sezone, a potencijalni trijumf na Kanarskim ostrvima bio bi veliki podstrek za ostvarivanje takve ambicije. Las Palmas je u ne tako dobroj formi, slavio je samo jednom u poslednjih šest utakmica, mada treba istaći i da je imao rivale poput Reala, Atletika i Valensije koju je zapravo jedinu i dobio u tom periodu.

 

1302 Fiorentina - AS Roma X2&2+ (2.08)

 

I Fiorentinu i Romu ova utakmica čeka nakon evropskih izazova u Ligi konferencija, odnosno Ligi Evrope. Nakon odličnog početka sezone, Fiorentina je nanizala nekoliko loših rezultata, pa je tim Vinćenca Italijana spletom okolnosti sada izvan evro-zone kojoj se navijači potajno nadaju. “Ljubičasti” igraju po sistemu toplo-hladno, pa je teško uhvatiti konstantu u poslednje vreme. Sa druge strane, Roma je doživela pravu rezultatsku renesansu dolaskom Danijelea de Rosija na klupu svog bivšeg kluba. “Kapitano Futuro” je izgubio samo od Intera kojem je “Vučica” pokazala zube, do pozitivnog rezultata bi mogla i u Firenci.


Kvota 28.03

Ne propustite