AdmiralBet predlaže - Ne potcenjujte "Ajbroks"!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 01.11.2022.
14:00
Izvor: Sportske.net

Šta očekivati danas?

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

6712 Botafogo - Cuiaba xpp (2.02)

Pobedom Flamenga u Kopa Libertadores, otvorilo se još jedno mesto za timove iz Brazila u elitnom takmičenju Latinske Amerike. "Fogo" ima šansu, moraće da pobeđuju u finišu, favoriti su protiv Kujabe, ali bolje igraju u gostima. Biće napeto, odluka bi mogla da padne u nastavku.

1043 Bristol City - Sheffield United 0-1I&1-2II (2.30)

"Blejdi" idu na jug, Bristol Siti je u donjem domu, ali imaju dovoljno kvaliteta da ne ispadnu iz lige. Šefild je u vrhu, "Sečiva" su dobila tri od pet poslednjih mečeva u gostima, teško primaju golove. Slavili su za vikend protiv VBA na strani, i ovde su bliži trijumfu, ali malo golova je najbolja opcija.

6850 Notts County - Bromley 1&GG (3.00)

Najstariji fudbalski klub na svet pokušava da se vrati u ligaški sistem, vode u Nacionalnoj ligi, ali im je za petama bogatiji Vreksam. Domaćin bi trebalo da savlada Bromli koji je u lošoj seriji, ali igra napadački fudbal.

5342 Rangers - Ajax 1x&GG (2.85)

Iako su Gersi izgubili sve mečeve ove jeseni u LŠ, "Ajbroks" ne treba potceniti. Želeće da se oproste dobim rezultatom, nemaju šanse za treće mesto, osim ako ne pobede sa pet razlike. Bilo kako bilo, možda je remi uz golove najrealnija opcija, Ajaksu ni poraz ne bi teško pao.

Ne propustite