AdmiralBet predlaže - Penal na meču Brazil - Srbija, tesna pobeda Urusa

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 24.11.2022.
10:30
Izvor: Sportske.net

Šta AdmiralBet savetuje danas?

FSS
FSS

Povezane vesti

4061 Slovan Bratislava - Zlate Moravce 1-1&3+ (2.2)

O Slovanu znate sve, daleko najbolja slovačka ekipa i ove sezone će dominirati, mada Dunajska Streda ne odustaje. Slovan je izgubio samo dva boda kod kuće, trebalo bi lako da dobiju, a u proseku postižu tri gola na nacionalnom stadionu u prestonici. Tim Zlata Moravce dolazi sa Podunavske Visoravni, u donjem su domu, mada su pet mečeva bez poraza. Taj niz se završava u četvrtak.

8523 Uruguay - South Korea 1&0-2 (3.20)

Po nama, čitali ste veliki specijal AdmiralBeta, Urugvajci imaju veće šanse od Portugala za prvo mesto. Južnoamerikanci su tvrd tim, ne treba očekivati spektakl, ali bolji su od Južne Koreje kojoj će problem biti da postigne gol na premijeri u Kataru.

44186 Dinamo Bucuresti - Wisla Plock 2 (2.60)

Rumunski šampion igra odlično, imaju identičan skor kao i Visla, iza sebe su ostali PPD Zagreb i loši Porto. Dinamo je napravio par iznenađenja, ali je pritisak sada veći, pa Visla koja je objektivno bolja ekipa može da pobede u Bukureštu.

8518 Brazil - Serbia dosuđen penal/DA (2.75)

Voleli bismo da grešimo, ali Brazilu se lako sviraju penali, ne bismo imali ništa protiv da opklada prođe, a da sudija pokaže na belu tačku za "Orlove". U svakom slučaju, ako favoritu ne krene, a verujemo da neće, biće baš mnogo padanja u kaznenom prostoru Srbije...

 

Ne propustite