AdmiralBet predlaže - Pirejska tvrđava protiv bivše filijale, meksička goleada u najavi

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 29.01.2023.
09:00
Izvor: Sportske.net

Teško je bilo šta izdvojiti u nedelju kada čitav svet igra fudbal, ali ovo je naš izbor.

Povezane vesti

8178 Olympiacos - OFI Crete tačan rezultat 1:0, 2:0, 3:0 (2.22)

OFI je nekada bio filijala Pirejaca, valjda su ih u ovom veku jednom pobedili, sada navodno nema saradnje, ali svejedno, Krićani bi u Atini trebalo lako da izgube. Obično ne postignu gol...

1803 Casa Pia - Santa Clara x-1 (4.85)

Kasa Pia je pala poslednjih nedelja, ali u Lisabon stiže Santa Klara, dok dođu sa Azora izgube volju da igraju. Šalimo se, teško će dati gol jednom od najboljih domaćina lige, biće napeto, ali mislimo da će klub koji se osnovalo poznato sirotište i koji se nakon mnogo decenija vratio u elitu ipak na kraju slaviti.

1322 Lazio - Fiorentina 1 (2.10)

Ume Lacio da bude nepredvidiv, ali su u utorak rasturili Milan i sada dočekuju Fiorentinu u kojoj mnogo toga ne funkcioniše. "Ljubičasti" su u krizi, poraženi su od Torina, Rimljani su ih lako dobili jesenas u Toskani, teško da će Mauricio Sari imati milosti prema zemljacima.

8152 Deportivo Toluca - Club Leon 3+ (1.62)

U moru dekadentnih timova u Meksiku, pogotovo onih koji nemaju šanse za vrh, Toluka i Leon su izuzetak, igraju dobar, nadahnut fudbal, ponekad i naivan, ali zabavan za gledanje. Domaćin je igrao finale plej-ofa, iznenadio sve, i sada igraju dobro, a Leon može da postigne gol na gostovanju popularnim "Crvenim Đavolima".

Ne propustite