AdmiralBet predlaže - Pohod na Ligu šampiona, Brazilci i Šveđani pune kasu

Autor: Ivan Cvetković
utorak 26.07.2022.
10:27
Izvor: Sportske.net

Ovo su naši predlozi za danas, bogata ponuda AdmiralBeta.

Povezane vesti

4341 Chapecoense SC - Gremio Porto Alegre 0-1I&1+II (1.67)

Brazilska druga liga, Gremio ima samo jedan cilj, da se ekspresno vrate u elitu. Za sada im ne ide loše, "Trikolori" su u top četiri, na mestu koje znači elitu. Mnogo bolje igraju kod kuće, na strani su zabeležili osam remija iz deset mečeva, gol razlika dovoljno govori, po četiri primljena i data gola. Nadajmo se da se neće završiti 0:0, Šapekoense je najbolji domaćin lige, ali i oni igraju na gol manje. Verovatno bi pogodak u drugom delu mogao da reši ovu utakmicu.

5367 Dudelange - Puyunik xPP (1.90)

Treba biti oprezan, iako je šampion Luksemburga dobio prvi meč u Jerevanu. Oni su sada favoriti za prolaz i dvomeč sa Crvenom zvezdom. Ipak, neće napasti, verovatno nas čeka rezervisana igra oba tima, gosti nisu bez šansi, iako su poraženi kod kuće. Didelanž će morati da bude strpljiv, njihov najveći adut je taj gol prednosti i činjenica da će u nekom trenutku, verovatno u poslednjih pola sata Pjunik morati da napadne. Zbog toga smo se odlučili na remi u poluvremenu.

5362 Shkupi - Dinamo Zagreb GG&3+ (2.88)

Sudar makedonskog i hrvatskog šampiona, u prvom meču na "Maksimiru" bilo je 2:2, pa su sada domaći stekli šansu da naprave ogromno iznenađenje. Škupi je klub za koji igraju uglavnom makedonski Albanci, ali imaju i dosta stranaca, prošle sezone su osvojili prvu tituu. Dinamo jeste i dalje favorit, kvalitetniji su tim, ali je kvota mala. Ko zna, možda vidimo neki prelaz, možda i sve bude rešeno u prvom delu, ali kvota je zaista primamljiva, nakon četiri pogotka u Zagrebu.

4262 Osters - AFC Eskilstuna 2+pp (2.45)

Švedska druga liga, Eskilstuna, ili kako ih znate odranije kao "Kafe Operu" i "Vasbi" se nalazi u vrhu tabele, možda pomalo i neočekivano. Tim iz dela Švedske u kome preovlađuju Finci je treći na tabeli, plus najefikasniji su tim lige. Ako zadrže sadašnju pozicijiu, igraće baraž za elitu, a ni Halmštad i Brage nisu nedostižni. Eskilstuna putuje na noge solidnom Ostersu na čijoj je klupi Srbin Srđan Tufegdžić koji je fudbalsku i trenersku karijeru gradio na Islandu. Oni bolje igraju na strani, ali mogu da daju svakome gol, pa verujemo u efikasan meč od samog početka.

Ne propustite