AdmiralBet predlaže - Portugalski derbi donosi golove

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 09.02.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Četvrtak donosi nekoliko vrlo zanimljivih mečeva za gledanje.

Povezane vesti

1166 Lorient - Lens 1x&2+ (2.40)

 

Lens je bio hit sezone, kao da ih sada hvata umor. Nije lako igrati u Lorijenu, domaćin je bio bolji od Rena u regionalnom derbiju, baš nije lako pobediti ih u Bretanji. Lens ima naviku da remizira van svog terena, pa je i to prvi znak, ali imamo nekako osećaj da Lorijen može dalje.

 

2957 AEK Athens - Olympiacos x&0-2 (3.30)

 

Veliki atinski derbi u polufinalu kupa, AEK je preuzeo lidersku poziciju u prvenstvu, ali naravno ima i drugo domaće takmičenje na oku, ovo je polufinale, igraju se dve utakmice. Čeka nas oprez, u šampionatu je bilo 0:0 u novembru, ne bi nas čudilo da i prva utakmica kupa tako završi.

 

1685 Braga - Benfica 3+ (1.69)

 

Namalerisali smo ekipi Brage, pričom da su zreli za top 3, do nogu su potučeni za vikend na "Alvalade" protiv Sportinga. Sada je na redu kup, Benfika je najbolji portugalski tim u ovom trenutku, ali sa Bragom ima problema, u Minju su izgubili sa 3:0 u šampionatu. Ova dva tima obično igraju mečeve sa dosta golova, pa je logično da gledamo efikasnu utakmicu.

 

3739 Apollon Limassol - Karmiotissa Polemidion 1 (1.50)

 

Apolon dobro gura u prvenstvu, pobeda im je neophodna, žele u plej-of, sedmi su, jure Omoniju i Nea Salaminu. Ovakve mečeve moraju da dobiju, Karmiotisa je u donjem domu, ali bez straha da će ispasti. Teško će dati gol u Limasolu, prvak nije ni senka tima koji je osvojio prvu krunu nakon 16 godina prošle sezone, ali ovakve mečeve bi trebalo da dobiju...

Ne propustite