AdmiralBet specijal - Vreme je da se crno-beli raspucaju!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.02.2024.
14:59
Izvor: Sportske.net

Samo da se raspucaju večeras...

Povezane vesti

Navijači Partizana s nestrpljenjem iščekuju večerašnju utakmicu njihovih košarkaša protiv istanbulskog Efesa.

Meč počinje u 20 časova i 30 minuta u ''Štark areni'', a s obzirom na poziciju na tabeli, i jednima i drugima je pobeda imperativ ako žele u plej-in.

Ujedno, Partizanu bi pobeda u večerašnjem meču značila i izlazak iz rezultatske krize koja traje još od trijumfa nad Žalgirisom.

Biće veoma važno da najveći aduti crno-belih budu večeras na visokom nivou, da ZAJEDNO pruže ono što se od njih očekuje, a ako tako bude, onda bi to moglo da se isplati i onima koji iskoriste današnju ponudu u specijalu AdmiralBet-a.

A ponuda je sjajna, kako ste odavno već navikli od AdmiralBet-a. 

U ilustraciji možete da vidite neke od tih ponuda, poput kvote 20.0 da Zek Ledej večeras ostvari učinak od 15+ poena i 7+ skokova. Kvota je 8.00 da Panter, Ledej i Doužer zajedno postignu ukupno 50+ poena, a ako Panter uz 20+ poena doda i 3+ asistencija, kvota na taj njegov učinak je 5.00.

Takođe, izdvajamo i kvotu 15.00 da Aleksa Avramović večeras postigne 15+ poena i 3+ ukradenih lopti, a kompletan današnji evroligaški specijal možete da vidite OVDE ili klikom na ilustraciju u prilogu.

Ne propustite