AdmiralBet specijal - Bitka za titulu na "Enfildu"!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 10.03.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net

Veliki derbi u Engleskoj.

Povezane vesti

Fudbaleri Liverpula i Mančester sitija danas od 16.45 na "Enfilda" odigraće veliki derbi engleske Premijer lige i približi jedan od dva rivala šampionskoj tituli.

Domaćin u meč 28. kola šampionata ulazi kao lider sa druge pozicije i ima 63 boda i meč manje u odnosu na lidera Arsenal koji je sakupio poen više, dok su "građani" treći sa 62 boda i istim brojem utakmica kao i "crveni".

Obe ekipe imaju jake adute za veliki derbi, a AdmiralBet nudi sjajan specijal posvećen ovom spektaklu.

Iz raznovrsne ponude izdvajamo četiri igre. 

Napadač Liverpula Darvin Nunjez u sjajnoj je formi koju bi danas mogao da kruniše golom u jednoj od najvažnijih utakmica u svojoj dosadašnjoj karijeri na "Enfildu". Kvota da će Urugvajac postići gol uz GG&3+ je odličnih 4.50.

Ipak, standardno će Egipćanin Mohamed Salah biti najveća pretnja po gol Edersona. AdmiralBet nudi veliku kvotu 13 da će upravo on postići bar dva gola na meču i to jedan iz penala, a drugi iz igre.

Poznato je da mečevi Klopove i Gvardioline ekipe sa sobom donose golovi, bar jedan u prvom i najmanje dva u drugom, uz to da Liverpulov ofanzivac Luis Dijaz postigne jedan od njih vrede kvotu 16.

I za kraj neizbežni centarfor Sitija Erling Halanda koji je uvek spreman da zatrese mrežu. Ako to uradi u oba poluvremena uhvaćena će biti kvota 10.

Kompletan specijal pogledajte OVDE.

Ne propustite