AdmiralBet specijal - Janis, Kaboklo, Vili, ali i hrvatski trio! Ko će zablistati večeras?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.07.2024.
14:30
Izvor: Sportske.net

Biće mnogo košarkaških uzbuđenja večeras.

Povezane vesti

S obzirom da je na Evropskom prvenstvu u fudbalu pauza do utorka kada je na programu prvo polufinale, večeras će maksimalna pažnja sportske javnosti biti usmerena na finalne mečeve kvalifikacionih turnira za plasman na Olimpijske igre.

Turniri se igraju u Portoriku, Letoniji, Španiji i Grčkoj, a posle fijnalnih mečeva saznaćemo koje četiri selekcije će izboriti plasman na Olimpijske igre u Parizu. Opširnije o sistemu takmičenja čitajte OVDE, a večerašnji program počinje u 18 časova, kada će u Rigi Letonija igrati protiv Brazila. Dva sata kasnije u Pireju Grčka igra protiv Hrvatske, u 20.30 u Valensiji Španija će se boriti sa selekcijom Bahama, a u ponoć se Portoriko sastaje sa Litvanijom.

AdmiralBet je pripremio specijal za ove finalne duele na kvalifikacionim turnirima, a svakako da je u centru pažnje grčki NBA as Janis Adetokumbo. Ukoliko postigne 40+ poena protiv Hrvatske, AdmiralBet nudi kvotu 7.00.

Takođe, i centar Partizana Bruno Kaboklo odlično igra u ovim kvalifikacijama za selekciju Brazila, a AdmiralBet je ponudio kvotu 4.50 da večeras protiv Letonije Kaboklo upiše 20+ poena, ali i da Brazil dobije utakmicu.

Od Španaca ovde izdvajamo Vilija Ernangomeza. Kvota u AdmiralBet specijalu je 6.00 da Vili protiv Bahama upiše 20+ poena, uz 10+ skokova.

To nije sve, kvota je čak 30.00 da hrvatski trio Šarić. Zubac i Hezonja večeras protiv Grčke postignu svi po 20+ poena...

Kompletan specijal AdmiralBet-a pogledajte OVDE ili klikom na ilustraciju u prilogu.

Ne propustite