AdmiralBet specijal - Najbolja ponuda za finale Evrolige!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.05.2023.
13:01
Izvor: Sportske.net

Odbrojavanje je počelo!

Povezane vesti

U 19 časova u ''Žalgirio Areni'' u Kaunasu počinje finale Evrolige, a za titulu će se boriti ekipe Real Madrida i Olimpijakosa.

Dok odbrojavamo sate do početka najvažnije utakmice u Evropi ove sezone, prilika je da pogledamo veoma bogatu i raznovrsnu ponudu AdmiralBet-a za duel Reala i Olimpijakosa, a izvanredne kvote se već podrazumevaju.

Najveće kvote u specijalu se odnose na Džanana Musu i Kostasa Slukasa.

Ako Džanan Musa večeras postigne 20 i više poena, uz 5 i više skokova biće realizovana kvota 15.00, a ista kvota važi i za opciju da Kostas Slukas za ekipu Olimpijakosa postigne 20+ poena i 7+ asistencija u finalu protiv Reala.

Saša Vezenkov je MVP Evrolige za ovu sezonu, pa je, naravno, poseban specijal posvećen i njemu. Kvota u specijalu AdmiralBet-a da Vezenkov večeras upiše ''dabl-dabl'' učinak pod 20+ poena i 10+ skokova iznosi odličnih 10.00. Ista je kvota i da na drugoj strani Serhio Rodrigez postigne 10 i više poena plus 5 i više asistencija.

Gorostasni Valter Tavares je glavni adut Reala pod košem, a AdmiralBet je ponudio kvotu 8.00 da sjajni centar postigne 20+ poena i 10+ skokova.

Ovde izdvajamo i Marija Hezonju iz Reala i kvotu 7.00 da večeras postigne 15+ poena i 7+ skokova, a kompletan specijal možete da pogledate na sajtu AdmiraBet-a na OVOM LINKU.

Ne propustite