AdmiralBet tipovi - "Švabe" i "Vukovi" za goleadu, može li Zvezda do pobede?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 01.03.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Ovo su naši predlozi za ovaj kladioničarski vikend!

Povezane vesti

 Prelazi

2013 TSC Backa Topola - Crvena zvezda X-X v X-2 (2.85)

Dobro je Crvena zvezda ušla u drugi deo sezone, čini se da nemaju neke "bolesti" koje su imali sa Baharom, a činjenica je i da je svlačionica "zdravija" nego što je bila dok je tu bio izraelski stručnjak jer Vladan Milojević izuzetno dobro poznaje situaciju u timu. Ipak, sada im slede dve najbitnije utakmice, možda i u sezoni, prva protiv TSC-a, odmah iza toga sledi "večiti derbi". Ekipa Žarka Lazetića je imala nešto lakši raspored, ali su dobili sve tri utakmice, baš poput crveno-belih i jasno je da ostajemo bez jednog od timova sa maksimalnim učinkom u drugom delu sezone. Crveno-beli jesu favoriti, ali iskustvo koje ima TSC iz prvog dela sezone u Ligi Evrope može biti od izuzetnog značaja za ovaj klub. Nama remi izgleda kao realnost, probaćemo "ili" prelaz sa nerešenim ishodom na poluvremenu.

1321 Udinese - Salernitana 1-1 (2.65)

Može li se u Udinama zadati poslednji udarac za Salernitanu? Čini se da hvataju poslednji voz za opstanak, zapravo, potrebno im je čudo u nastavku sezone, a njihov direktan protivnik za opstanak bi mogao da dođe do zlata vrednih bodova u ovom meču ukoliko budu pristupili onako kako se od njih očekuje. Udineze je tim koji je kvalitetniji od Salernitane, ali je činjenica da su ova dva tima do sada ostvarila najmanje pobeda u Seriji A. Ipak, "zebrete" su tim koji je 14 puta odigrao nerešeno, praktično svaki drugi meč. Imaju kvalitet, čini se da se tim iz Salerna dovoljno "izvlačio" do sada u sezoni.

1031 Swansea - Blackburn 1-1 (3.45)

Duel dva ujednačena tima, i jedni i drugi imaju po 39 bodova posle 34 odigrana meča, -12 što se tiče gol razlike, pa je, jasno je i vama, remi najrealnija opcija, ako zanemarimo sve faktore. Ipak, ako dodamo faktor da je Blekburn nesrećno ispao iz FA kupa gde su imali velika nadanja, i to posle penala u meču pete runde protiv Njukasla, jasno vam je da je njihov motiv sada na minimumu i da će teško da se oporave za ovaj meč protiv "labudova". Svonsiju, koji je dobio u prethodnom kolu ekipu Sanderlenda, zbog toga dajemo nešto veće šanse u ovom meču, a činjenica je i da su u solidnoj formi i da su odigrali odličan meč protiv "crnih mačaka". Očekujemo da gosti padnu već u prvom poluvremenu.

7397 Krasnodar - Rubin Kazan 1-1 (2.62)

Srpski trener Vladimir Ivić radi fantastičan posao u ruskom Krasnodaru. Bivši as Partizana lider je sa svojim klubom lider na tabeli Premijer lige sa 38 bodova, dva više od već tradicionalnog prvaka Zenita. Posle zimske pauze Rusi se vraćaju na teren, a pred Ivićevim momcima je omiljena mušterija Rubin iz Kazanja. Krasnodar je u strašnoj seriji kada su u pitanju međusobne utakmice i ima čak sedam uzastopnih pobeda protiv ovog rivala. Biće teško koloniji Srba u Kazanju koju čine Lazar Ranđelović, Nikola Čumić i od skora Bogdan Jočić da prekinu ovu tradiciju, nama se čini i preteško. Mnogo je realnija sigurna pobeda domaćina, uz vođstvo na poluvremenu.

Daj gol

1079 Stoke - Middlesbrough Tim2 2+ (2.30)

"Grnčari" su u problemu, preti im ispadanje u treći rang, a gost im je tim sa kojim se nikad ne zna. Midlsbro je ekipa koja može da pobedi svakoga u ovom rangu, dobili su i Čelsi ako se sećate ove sezone u Liga kupu na svom terenu kada su svima dokazali koliko mogu disciplinovano da odigraju, ali su im se dešavali porazi koje niko nije očekivao. Ipak, sada im se vratio napadač Late-Lat, momak kojeg je htela Crvena zvezda. Dokazao je ove sezone da je vredan crvenog dresa, može da napravi velike probleme Stouku i očekuje se da će zaigrati, pa vredi odigrati na golove gostiju. Jasno, očekujemo meč sa solidnim brojem golova, makar tri. Majkl Kerik je bio optimista posle poslednjeg poraza i najavio je bolje dane u napadu, pa hajde da mu verujemo.

1409 Wolfsburg – Stuttgart GG&3+ (2.03)

Volfsburg je u neverovatnoj seriji remija. „Vukovi“ su odigrali nerešeno u poslenjih šest od sedam utakmica, ali nikada 0:0. Sada im u goste stiže veoma dobri Štutgart, a po zakonu veliki brojeva, ovaj susret neće završiti remijem, mi ipak nećemo izazivati sudbinu. Idemo na sigurniju varijantu. „Švabe“ su na poslednjih šest utakmice postigle barem po gol, a kada uzmemo u obzir da i Volfsburg redovno trese mreže, jasno je da su svi izgledi za GG. Pored toga, očekujemo da dobijemo pobednika, pa nam je 2:1 ili 1:2 najrealniji rezultat. Za svaki slučaj, zlu ne trebalo, ostavljamo i mogućnost novog remija od 2:2, pa igramo GG&3+.

1973 Standard Liege – Gent GG (1.77)

Ako negde tražimo GG to su holandska i belgijska liga. Često se Belgijancima zamera da baš malo pažnje posvećuju odbrani, ali oni za to ne mare i neguju svoj stil fudbala koji je izuzetno zanimljiv za gledanje. Standard i Gent spadaju za dva veoma jaka kluba u zemlji, ali im ove sezone baš i ne ide. Domaći su tek 11, a gosti sedmi na tabeli. Ipak golove daju i jedni i drugi. Tim iz Liježa jeste izgubio prethodne dve utakmice, ali je na obe zatresao mrežu rivala, dok Gent ima seriju od tri meča sa bar jednim datim golom, ali i samo jednom pobedom. U prethodna tri međusobna duela pobeđivao je Gent, uvek takođe uz GG. Zato je ova opklada sigurica.

Katanac

1520 Lyon - Lens 0-2 (1.89)

Nemanja Matić je u potpunosti oporavio Lion. Ekipa koja je tavorila ove sezone na dnu, neretko su bili u zoni ispadanja, od dolaska srpskog fudbalera ne znaju za drugi ishod osim za pobedu kada je Matić starter. Prija mu Lion koji je pronašao način na koji će igrati do kraja sezone, a Lens je ekipa kojoj mora da se priđe sa velikim poštovanjem jer su u Evropi ove sezone i na dobrom su putu da to učine i u narednoj ukoliko nastave sa solidnim rezultatima u Ligi 1. Svega četiri tima su primila manje golova od Lensa, a Lion je poslednje dve utakmice na svom terenu dobio sa 1:0, pa je nama jasno da ovde neće biti raspodije golova.

1323 Torino - Fiorentina Tim2 bez gola (2.75)

Odbrana "bikova" ne izgleda najbolje u poslednje vreme, tri gola su primili od Rome, dva od Lacija, jasno je da im ne odgovaraju timovi iz Rima, a sada je na red došla još jedna ekipa sličnog kvaliteta onom koji imaju Lacio i Roma. Fiorentina je ove sezone konkurent za plasman u Evropu i tražiće pobedu u Torinu, domaći će pokušati da vrate onu prepoznatljivu igru u kojoj baš teško primaju golove (i pored pet primljenih u poslednja dva kola i dalje su ispod jednog primljenog gola po meču). Sada su malo iskusniji za ona dva poraza, vreme je da se neke stvari okrenu, pa možda i utakmica za "katanac", očekujemo da Vanja Milinković-Savić i ostali zaključaju bravu.

Tačan rezultat

2010 Radnicki 1923 - IMT Novi Beograd 1.p 1:0 (3.65)

Kragujevčani su još jedan tim koji igra fantastično na startu drugog dela sezone, videli smo da odlazak Činedua nije mnogo poremetio ekipu u Ivanjici. Euforija u Kragujevcu je na veoma visokom nivou, možda malo petak pokvari posetu na stadionu, ali svakako se očekuje dobar rezultat domaćeg tima u srcu Šumadije. Dudić je ukomponovao ekipu, često se posle 15-ak minuta prilagodi protivniku i vrlo brzo ga slomi, kao što je to bio slučaj u Ivanjici gde su tri gola u mreži Javora čak i malo. IMT je ekipa u kojoj se radi sistemski, veoma dobro, činjenica je da su stabilan klub i u Kragujevac ne dolaze sa belom zastavicom. Ipak, blagu prednost dajemo domaćinu, obično odigraju dobro odd 30-45 minuta i tada očekujemo njihov gol.

Ne propustite