Beton - Fudbal + rukomet + hokej

Autor: Milovan Longinov
utorak 20.09.2022.
14:00
Izvor: Sportske.net

Koji su fiksevi kola?

Povezane vesti

7099 Belgium - Wales 1 (1.46)

 Belgijanci jasno žele prvo mesto, ali su se okliznuli u Velsu gde je završilo 1:1 i to je za "Zmajeve" jedini bod u ovoj grupi. Oni će najverovatnije ispasti iz "A" Lige Nacija, ali koga briga, bitno je da idu u Katar. Tome su posvećeni, ovo takmičenje ionako nema smisla za selektora Pejdža, osim da uigrava tim. Često su igrali sa Belgijancima proteklih godina, tačnije bili su u grupi za Mundijal, na ostrvu je takođe bilo 1:1, ali u Briselu je Belgija dobila. "Crveni Đavoli" i dalje imaju neku šansu da preteknu komšije iz Holandije, pa bi trebalo da dobiju tim koji ih je zavio u crno svojevremeno na EP u Francuskoj kada su ih tukli dva puta.

42634 Paris SG - Wisla Plock 1 (1.26)

Parižani su izgubili u Mađarskoj na startu od Vesprema, dok su Poljaci prema očekivanju dobili Porto kod kuće. To već sada giganta iz Francuske stavlja pred jednu vrstu imperativa u drugom kolu, neće biti lako, ali su bolja ekipa od Ploka. PSŽ je dobio prva dva meča u francuskom šampionatu, lagano ulaze u formu, sa Vislom nisu igrali četiri godine, ali imaju perfektan skor, sva četiri trijumfa protiv "Naftaša" za koje igra naš Uroš Mitrović. Prošle godine Visla je bila treća u EHF kupu i naravno, završila kao vicešampion u domovini iza neprikosnovenog Viva Kjelcea.

33791 Kunlun - CSKA Moscow 2 (1.36)

Hokejaška KHL liga, slavni CSKA gostuje Kunlunu, kineskoj ekipi iz Pekinga. Ovaj tim je prilično nedorastao ruskim ekipama, prošle godine su imali samo devet pobeda. Tim čine Kinezi, ali par Kanađana i nekoliko naturalizovanih stranaca, mada to nije kvalitet sa kojim mogu da računaju na neke veće stvari. Kunlun je uspeo da dobije Soči i prekine seriju poraza, ali to je trijumf protiv najgore ekope u Zapadnoj Konferenciji. CSKA je posle očajnog starta, vezao dve pobede, osim Sankt Petersburga koji je perfektan, niko nije previše odmakao, verujemo da će odneti pobedu iz Kine.

6130 Gremio Porto Alegrense - Sport Recife 1 (1.68)

Gremio još nije siguran u plasman, u igri je 12 bodova, imaju pet koraka ispred petoplasirane Londrine, i mada će teško izgubiti tu prednost, ovde bi mogli da završe posao. Ako dobiju u Porto Alegreu goste iz Pernambuka, otpisaće ih iz borbe za elitu. Sport Resife mora da napadne, bod im ne znači ništa, "Lavovi" su tim koji neuporedivo bolje igra kod kuće. U gostima su "bezubi", imaju samo jednu pobedu tokom čitave sezone, naravno zbog toga su realno daleko od brzog povratka u Seriju A. Gremio će čekati, verovatno iskoristiti priliku kada gosti napadnu i overiti povratak među najbolje.

Ne propustite